Apple har udsendt invitationerne til WWDC – iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

Apple afholder WWDC 2023 i dagene mandag den 5. juni og frem til torsdag den 9. juni 2023 (Foto: Apple)
Apple afholder WWDC 2023 i dagene mandag den 5. juni og frem til fredag den 9. juni 2023 (Foto: Apple)

Apple afholder den årlige udviklerkonference fra mandag den 5. juni og frem til fredag den 9. juni 2023. Dermed stemmer det helt overens med de rygter, som har floreret i den senere tid.

Dermed bliver det også mandag den 5. juni 2023, at Apple afholder åbningskeynoten, hvor de ventes at give et smugkig på den kommende iOS 17, samt de øvrige softwarevarianter til alt fra Mac, iPad og Apple TV foruden iPhone.

LÆS OGSÅ: Ældre iPhones mister adgangen til App Store

Åbningskeynoten er uden samligning det mest ventede ved WWDC. Det er også muligt at livestreame denne via Apples hjemmeside, Apples Developer-app, Apple TV-appen og YouTube.

Eventen starter klokken 19.00 dansk tid.

Apple er klar med HomePod og HomePod Mini i Danmark

Andre spændende ting…

Prisuddelingen Apple Design Awards afholdes også ved WWDC.

Denne finder sted tirsdag den 6. juni klokken 3.30 (dansk tid). Her afsløres vinderne af Apple Design Awards. De kan også ses via Apple Developer-appen og -websitet.

RYGTER: iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Tilmed dig nyhedsbrevet herunder, hvor du også kan følge Apples kommende nyheder.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Det er gratis for udviklere at deltage i WWDC23, som afholdes online i perioden 5. juni til 9. juni 2023. Ugens program er fyldt med events og aktiviteter, hvilket viser lidt om de nyeste teknologier, værktøjer og frameworks til de forskellige styresystemer.

Læs også:
Apple klargør til side-loading af apps

Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram