Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

Apple logo
WWDC 2023 starter den 5. juni 2023, ifølge de seneste rygter (Foto: MereMobil.dk)

Apple afholder deres udviklerkonference hvert år. Det er oftest i løbet af junis første halvdel. Rygterne er allerede i gang om, hvilke datoer det bliver i 2023.

OPDATERING: Datoen for WWDC 2023 er officiel

Skal man tro de seneste rygter, så vil WWDC 2023 starte den 5. juni.

Det er på førstedagen, at der afholdes stor åbningskeynote, hvor vi plejer at få et smugkig på kommende hardware, samt de kommende iOS- og macOS-versioner. Det skriver Wccftech.

Apple klar med en masse nyt tilbehør

Sidste år blev WWDC afholdt fra mandag den 6. juni 2022. Derfor vil det bestemt heller ikke være den store overraskelse, hvis det bliver den 5. juni i år.

Flere sensorer på vej til Apple Watch

Invitationerne blev sendt ud onsdag den 6. april sidste år. Vi kan måske derfor forvente, at der i løbet af de kommende to ugers tid bliver inviteret til dette års event. Dog har det for år tilbage været endnu tættere på selve konferencen, at datoerne blev afsløret for offentligheden.

Det ventes, at Apple i år inviterer til et fysisk arrangement. De senere år har det været online grundet corona.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret med de officielle oplysninger, når Apple har udsendt invitationerne.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Det ventes, at Apple i løbet af denne uge (27.-31. marts 2023) vil frigive softwareopdateringen iOS 16.4, samt nye opdatering til de øvrige Apple-enheder.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram