iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

iPhone 14 Pro og 14 Pro Max
iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Apple lancerer traditionen tro (sandsynligvis) nye iPhone-modeller i efteråret. Og rygterne svirrer om iPhone 15-serien.

Det ventes, at forskellene mellem iPhone 15-modellerne og iPhone 15 Pro-modellerne bliver markant større end tilfældet har været de forgangne år.

Men det ventes også, at prisen stiger. Det er dog endnu uvist, hvad iPhone 15-serien vil komme til at koste. Det skriver Macrumors.

Her er iPhone 14 Pro Max – nyt kamera og vild pris

Sikkert skulle det dog være, at forskellene på specifikationerne bliver større. Dermed vil Pro-kameraet altså få et kamera, skærm, ydeevne m.m., som er endnu bedre end tidligere modeller.

Det ventes at iPhone 15 og iPhone 15 Plus vil få nogle af de features, som tidligere har været eksklusive på Pro-modellerne, som Dynamic Island og 48 megapixels hovedsensor, men dette er altså ikke bekræftet af Apple.

Apple vil formegentlig præsentere den nye iPhone 15-serie i september. Holder rygterne stik, så kommer de alle med USB-C port, Dynamic Island og en mere kurvet ”ramme”. Mens der vil være omkring 10-11 features på Pro-modellerne, der ikke er på de ”almindelige modeller”.

Rygterne har svirret om, at iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max vil komme med A17-chip, Titanium ramme, Ultra tynd kant, hurtig USB-C port, Wi-Fi 6E, flere RAM, solid-state volumen- og power-knapper, mute knap, flere x-optisk zoom (måske 6x), forbedret LiDar Scanner og en mørk rød farve-variant.

Det har MacRumors tidligere skrevet. Det er uvist om dette holder stik.

RYGTE: Store kameraforbedringer i iPhone 15 Pro Max

Køb sidste års model – og spar penge

Spar penge ved at købe sidste års iPhones… sådan lød det altid engang. Og vi ville også ønske, at vi kunne sige til jer læsere, at det også blev tilfældet i år.

Men faktisk var det sådan, at Apple sidste år satte prisen op – også på alle eksisterende modeller. Dette skyldes formegentlig priserne på komponenter også var steget.

Sidste år kom iPhone 14 Pro Max på markedet til en pris på 11.499 kroner for billigste konfiguration med 128 GB lagerplads. Dette var en stor prisstigning i forhold til iPhone 13 Pro Max startede i 2021 på 9.699 kroner.

OVERBLIK: Det koster iPhone 14-telefonerne

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple sendte i marts måned en gul variant på markedet af iPhone 14 og iPhone 14 Plus.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Sådan er iOS 18-opdateringen til din iPhone

PRØVEKØRT: Vi har installeret den nye iPhone-opdatering, der frigives i efteråret. Her er, hvad du kan forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram