Snapdragon 8 Gen 3 lanceres måske tidligt i år

RYGTE: Næste generation af Qualcomms flagskibsprocessor ventes at få navnet Snapdragon 8 Gen 3. Rygterne svirrer om tidlig lancering.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processoren er afsløret (Kilde: Qualcomm)
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processoren er afsløret (Kilde: Qualcomm / Android Police)

Flagskibsprocessoren fra Qualcomm lanceres normalt omkring november eller december, men det ventes, at topmodellen i 2023 bliver lanceret tidligere på året.

Holder oplysningerne stik, så kunne det også tyde på, at der i år ikke kommer en Snapdragon 8+ Gen 2 processor. Sidste år havde Qualcomm en Snapdragon 8+ Gen 1 processor, men det kan en tidligere lancering altså ændre på med anden generation. Det skiver Android Authority.

Snapdragon 8 Gen 3 vil måske blive lanceret i oktober. Det ventes, at den vil komme med 25 procent højere ydeevne og 20 procent bedre effektivitet i forhold til Snapdragon 8 Gen 2. Kernekonfigurationen vil formegentlig også ændres til at være en 1+5+2 core konfiguration, hvor den nuværende Snapdragon 8 Gen 2 har en 1+4+3 konfiguration.

Endelig! Qualcomm på Samsung-topmodeller

Processoren har kodenavn ”Lanai” og modelnumer SM8650.

Mere til historien

OnePlus 11 og Samsung Galaxy S23-serien er nogle af de telefoner, som har Snapdragon 8 Gen 2, men der er forskel. Samsung Galaxy S23’erne har nemlig en særlig variant. Snapdragon 8 Gen 2 kører 3,2 GHz på konkurrerende telefoner. Samsungs udgave har 3,36 GHz.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Qualcomm klar med ny processor - Snapdragon 7+ Gen 2 

Qualcomm har for kort tid siden annonceret den nye Snapdragon 7+ Gen 2 processor, der er processoren for midrange-telefoner.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram