Endelig! Qualcomm på Samsung-topmodeller

Exynos-chipsettet er skiftet ud med Qualcomm på Samsung Galaxy S23-serien.

Galaxy S23 Ultra med Snapdragon
(Grafik: MereMobil.dk)

Gennem årene har Samsung-fans set slukøret efter de amerikanske udgaver af Samsung-topmodellerne, der kom med Qualcomm-processor og chipset. I vores markedsområde har vi måtte nøjes med Samsungs egen Exynos.

ANMELDELSE: Her kan du læse testen af Samsung Galaxy S23 Ultra

Et langt stykke hen ad vejen har de fleste ikke mærket, at der ikke sad en Qualcomm-processor i maven på deres Samsung-mobil. Alligevel har nogen følt, at de fik en ”discount-variant”.

I år er den diskussion lagt på hylden. Samsung har nemlig indgået en aftale med Qualcomm om at bruge Snapdragon 8 Gen2-chipsettet på hele Galaxy S23-serien.

OVERBLIK: Se Galaxy S23-serien her

Den ikoniske Samsung Galaxy er udvidet og S23-serien er NU landet hos 3. Den er udstyret med Samsungs bedste kamera og et kraftoverskud, som kan mærkes. Tjek prisen hos 3 her

Hi3G linje

Producerer dem selv

Samsung har selv fabrikker til at fremstille processorer og chipsets. Det er her, at Exynos-serien er produceret.

Produktionskapaciteten bruges nu på at producere Snapdragon-chipsettet. Til MereMobil.dk fortæller Samsung, at de har fået licens af Qualcomm til selv at stå for produktionen.

Desuden har Samsung i samarbejde med Qualcomm boostet Snapdragon 8 Gen2 en smule, så den ikke kun kører 3,2 GHz – som vi hidtil har set. Faktisk kører versionen i Galaxy S23-telefonerne 3,36 GHz.

Samsung omtaler selv processoren som ”Snapdragon 9 Gen2 Mobile Platform for Galaxy”. Vi har også set, at den omtales som ”Snapdragon 8 Gen2 Pro”.

LÆS OGSÅ: Samsung er først med Gorilla Glass Victus 2

Mere til historien

I Galaxy S23-serien anvendes lagerchips med UFC 4.0 på modellerne fra 256 GB og op efter.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram