Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

Jeg i et stykke tid brugt Galaxy S23 Ultra og jeg må sige, at designkvaliteten er vanvittig god. Hvorvidt du synes, designet er fedt, må være en individuel vurdering. Jeg synes dog ikke, at udtrykket er nyskabende nok. Telefonen er lidt “en klods”.

Skærmens kvalitet er nok den bedste på markedet. Det gælder også performance.

Gennem flere år har kritikken haglet ned over Samsungs topmodeller. Samsung anvendte nemlig processortypen Exynos. Ydelsen fejlede ikke noget, men der stod ikke “Qualcomm’ på chippen”, som er kronjuvelen inden for processortyper. Det var mange Samsung-fans ikke tilfredse med.

Samsung retter op og lancerer hele Galaxy S23-serien med Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 – en processor fra øverste hylde. Dermed lukkes munden på kritikerne.

CBB annonceblok

Få markedets bedste Android-telefon: Lige nu kan købe Samsung Galaxy S23 Ultra til en skarp, lille pris. Tjek dagsprisen på Samsung Galaxy S23 Ultra her.

CBB

Forrygende kamera

Hovedsensoren er fra Galaxy S22 Ultra til S23 Ultra løftet fra 100 til 200 megapixels. Dertil kommer hele to zoom-linser med hhv. 3 og 10 gange optisk zoom. Helt brede billeder kan skydes med 120 graders ultra vidvinkel.

Samsung har lavet mange kameraforbedringer, hvor særligt billeder du tager i dårligt lys løftes. Jeg har taget adskillige low-light-fotografier med standardindstillingerne og jeg er fuldstændig blæst bagover. Hold op de er flotte!

Kameraet er én stor værktøjskasse, hvor alene de fire forskellige kamerasensorer, giver dig flere fotomuligheder, end du finder hos konkurrenterne.

Flere størrelser

Hvis du synes ultramodellen er for stor – den vejer 234 gram – så kan du i stedet vælge Galaxy S23 med 6,1 tommer skærm eller Galaxy S23+, hvor skærmen er 6,6 tommer. Vægten er tilsvarende mindre.

De ’små’ modeller er stadig rigtigt interessante, da de baserer sig på ultramodellen. Kameraerne har færre muligheder, men du får trods alt stadig rigtigt gode billeder ud af dem.

Alle telefoner i serien kommer med Android 13 og løftet om fire års Android-opdateringer samt fem år sikkerhedsopdateringer.

Uha den er dyr!

I forhold til sidste år er priserne steget en hel del. Ultra fås ikke længere med 128 GB. Dermed skal du betale for en 256 GB-model, selvom du ikke har brug for pladsen. Hvor du i 2022 kunne få en ultramodel til 9.899 kroner, så er startprisen nu 10.999 kroner.

Samsung Galaxy S23 er den billigste. Her starter prisen på 7.499 kroner mod 6.699 kroner i 2022.

Den gode nyhed er dog, at Samsungs topmodeller falder forholdsvist hurtigt i pris. Ifølge tal fra Pricerunner var prisen på Galaxy S22 Ultra efter seks måneder på markedet faldet med 1.600 kroner. I dag er den over 3.000 kroner billigere.

Skal du købe?

Hvis du vil have den bedste kameraværkstøjkasse på markedet, så er Samsung Galaxy S23 Ultra et must. Jeg havde forgængeren med til Grønland i sommer – og jeg kan kun anbefale en smartphone med et kamera i denne klasse, når den unikke rejse skal i kassen.

I forhold til Samsungs konkurrenter er de nye telefoner blandt markedets bedste smartphones.

Dette er et uddrag af min Galaxy S23 Ultra-test. Læs hele anmeldelsen af Samsung Galaxy S23 Ultra her. Hør også podcastepisoden om S23 Ultra.

Vil du have en billigere Samsung-telefon, så tjek vores test af Galaxy S23.

Mere til historien

Hvis du i dag har en Galaxy S22 Ultra og vil opgradere til en S23 Ultra, så vent til prisen er faldet lidt. Forskellen mellem de to telefoner er ikke så stor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram