Sådan er den nye Samsung-telefon

EP124: Hør min Samsung Galaxy S23 Ultra test og find ud af, om den nye Samsung-telefon er pengene værd.

Podcast Samsung Galaxy S23 Ultra review

Galaxy S23 Ultra er en fantastisk Samsung—telefon, konkluderer jeg i min anmeldelse af den nye ultra-model.

Kameraet er uden tvivl den største stjerne. Kvaliteten af billederne er god i næsten alle situationer – også når det er mørkt. Det er dog de mange linser, som for alvor gør en forskel i forhold andre kameratelefoner.

Når du ser på skærmen og betjener telefonen, oplever du en finish som er en tand bedre, end hos konkurrenterne. Galaxy S23 Ultra har en udefinerlig ”X Factor”.

Samsung Galaxy S23 Ultra er dyr. 10.999 kroner er startprisen.

CBB annonceblok

Få markedets bedste Android-telefon: Lige nu kan købe Samsung Galaxy S23 Ultra til en skarp, lille pris. Tjek dagsprisen på Samsung Galaxy S23 Ultra her.

CBB

Der er to gode nyheder. Samsung-telefoner falder ofte relativt hurtigt i pris. Mit bud er, at inden sommer er tommen skåret af. Det næste er, at Samsung lover fire år softwareopdateringer og fem år sikkerhedsopdateringer. Derfor er det en telefon, som du kan have i lang tid.

Ydelsen er den bedste på Android-platformen netop nu. Du har mit ord på, at du ikke nogensinde vil mangle overskud.

I denne episode af min techpodcast fortæller jeg mere om Samsung Galaxy S23 Ultra. Du kan læse min anmeldelse i detaljer her.

LYT TIL PODCASTEN: Du kan lytte til techpodcasten fra MereMobil.dk, hvor vi taler om teknologi på dansk, via Apple Podcasts, Spotify, Podimo samt i alle podcastapps. Søg efter ‘MereMobil‘ Se også episodeoversigten her.

Husk: Du kan vinde et MereMobil.dk-krus, hvis du kan gætte den mystiske lyd. Lyt med og mail mig dit bud INDEN den 20. februar 2023.

Mere til historien

Hvis du kan gå på kompromis med kameraet, så er Samsung klar med to lidt billigere telefoner. Du kan læse om Galaxy S23 og Galaxy S23+ her.

Festivalklar? Sådan vælger du den rigtige powerbank

GUIDE: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram