Sådan er den nye Samsung-telefon

EP124: Hør min Samsung Galaxy S23 Ultra test og find ud af, om den nye Samsung-telefon er pengene værd.

Podcast Samsung Galaxy S23 Ultra review

Galaxy S23 Ultra er en fantastisk Samsung—telefon, konkluderer jeg i min anmeldelse af den nye ultra-model.

Kameraet er uden tvivl den største stjerne. Kvaliteten af billederne er god i næsten alle situationer – også når det er mørkt. Det er dog de mange linser, som for alvor gør en forskel i forhold andre kameratelefoner.

Når du ser på skærmen og betjener telefonen, oplever du en finish som er en tand bedre, end hos konkurrenterne. Galaxy S23 Ultra har en udefinerlig ”X Factor”.

Samsung Galaxy S23 Ultra er dyr. 10.999 kroner er startprisen.

CBB annonceblok

Få markedets bedste Android-telefon: Lige nu kan købe Samsung Galaxy S23 Ultra til en skarp, lille pris. Tjek dagsprisen på Samsung Galaxy S23 Ultra her.

CBB

Der er to gode nyheder. Samsung-telefoner falder ofte relativt hurtigt i pris. Mit bud er, at inden sommer er tommen skåret af. Det næste er, at Samsung lover fire år softwareopdateringer og fem år sikkerhedsopdateringer. Derfor er det en telefon, som du kan have i lang tid.

Ydelsen er den bedste på Android-platformen netop nu. Du har mit ord på, at du ikke nogensinde vil mangle overskud.

I denne episode af min techpodcast fortæller jeg mere om Samsung Galaxy S23 Ultra. Du kan læse min anmeldelse i detaljer her.

LYT TIL PODCASTEN: Du kan lytte til techpodcasten fra MereMobil.dk via Apple Podcasts og Spotify samt i alle podcastapps. Se episodeoversigten her.

Husk: Du kan vinde et MereMobil.dk-krus, hvis du kan gætte den mystiske lyd. Lyt med og mail mig dit bud INDEN den 20. februar 2023.

Mere til historien

Hvis du kan gå på kompromis med kameraet, så er Samsung klar med to lidt billigere telefoner. Du kan læse om Galaxy S23 og Galaxy S23+ her.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Internet via satellitter – hvad skal vi med det?

EP127: Internet til fjerne egne, videotransmission til kampfly og droner er over os. Bliv klogere på satellit-teknologien her.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram