Sådan er den nye Samsung-telefon

EP124: Hør min Samsung Galaxy S23 Ultra test og find ud af, om den nye Samsung-telefon er pengene værd.

Podcast Samsung Galaxy S23 Ultra review

Galaxy S23 Ultra er en fantastisk Samsung—telefon, konkluderer jeg i min anmeldelse af den nye ultra-model.

Kameraet er uden tvivl den største stjerne. Kvaliteten af billederne er god i næsten alle situationer – også når det er mørkt. Det er dog de mange linser, som for alvor gør en forskel i forhold andre kameratelefoner.

Når du ser på skærmen og betjener telefonen, oplever du en finish som er en tand bedre, end hos konkurrenterne. Galaxy S23 Ultra har en udefinerlig ”X Factor”.

Samsung Galaxy S23 Ultra er dyr. 10.999 kroner er startprisen.

CBB annonceblok

Få markedets bedste Android-telefon: Lige nu kan købe Samsung Galaxy S23 Ultra til en skarp, lille pris. Tjek dagsprisen på Samsung Galaxy S23 Ultra her.

CBB

Der er to gode nyheder. Samsung-telefoner falder ofte relativt hurtigt i pris. Mit bud er, at inden sommer er tommen skåret af. Det næste er, at Samsung lover fire år softwareopdateringer og fem år sikkerhedsopdateringer. Derfor er det en telefon, som du kan have i lang tid.

Ydelsen er den bedste på Android-platformen netop nu. Du har mit ord på, at du ikke nogensinde vil mangle overskud.

I denne episode af min techpodcast fortæller jeg mere om Samsung Galaxy S23 Ultra. Du kan læse min anmeldelse i detaljer her.

LYT TIL PODCASTEN: Du kan lytte til techpodcasten fra MereMobil.dk, hvor vi taler om teknologi på dansk, via Apple Podcasts, Spotify, Podimo samt i alle podcastapps. Søg efter ‘MereMobil‘ Se også episodeoversigten her.

Husk: Du kan vinde et MereMobil.dk-krus, hvis du kan gætte den mystiske lyd. Lyt med og mail mig dit bud INDEN den 20. februar 2023.

Mere til historien

Hvis du kan gå på kompromis med kameraet, så er Samsung klar med to lidt billigere telefoner. Du kan læse om Galaxy S23 og Galaxy S23+ her.

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2: Den svære to’er

PODCAST: Apple Watch Ultra 2 er et solidt ur, men det mangler wow-effekten. Hør min episode om Watch Ultra 2 her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram