Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

Jabra Evolve2 Buds
Jabra Evolve2 Buds kommer med en opladeæske, der har trådløs opladning (Foto: MereMobil.dk)

In-ear headsets er normalt ikke anvendeligt på kontoret. Denne type af headsets er bedst til musik og podcasts samt lejlighedsvise telefonsamtaler. Årsagen er den simple, at der mangler støjreduktion i mikrofonerne samt den store afstand mellem munden og mikrofonerne.

Du kan i denne podcastepisode høre til et lydeksempel på, hvor ringe in-ears er, når det støjer, hvor du taler i telefon. Lyt også til episoden på Spotify.

Jabra Evolve2 Buds er det første bud fra Jabra på et in-ear headset, hvor der er kælet ekstra meget for samtalekvaliteten. Det fungerer fornuftigt.

Tydeligere samtalelyd

Jeg har testet Jabra Evolve2 Buds under stressende lydforhold. Støjen forsvinder ikke fra lyden, men den reduceres. Hvad næsten vigtigere er, så optimerer systemet på din stemme.

Som jeg analyserer det, så benytter Jabra to teknikker; den ene er at dæmpe støjen fra dine opgivelser. Den anden at fremhæve stemmens frekvenser.

Den du taler med, kan således godt høre, at du kører bil, men de går ikke glip af det, som du siger.

Dette er den hidtil bedste lydkvalitet ved samtaler, at jeg har hørt fra et in-ear-headset.

AKTIV STØJREDUKTION – DET SKAL DU VIDE: Du justerer den aktive støjreduktion i Sound+ appen, hvor den også kan deaktiveres. Du kan også benytte hear-through, hvor lyde fra omgivelserne kan høres, når du har headsettet på. Aktiv støjreduktion (ANC) har IKKE indflydelse på telefonlyden. ANC benyttes udelukkende i din ende til at reducere støj fra omgivelserne. Det påvirker ikke lyden hos den, at du taler med.

Musik: God men ikke fantastisk

Har du ikke noget at sammenligne med, så vil du opleve lydkvaliteten ved musiklytning som fornuftig, hvis du har været inde i Jabras app Sound+ og justere equalizeren. Ud af boksen, uden lydjusteringer, lyder musikken temmelig ringe.

Efter finetuning hjælper det en hel del, men jeg synes stadig, at lyden er for skarp i en række af de midterste frekvensområder.

Min reference lige nu er Beosound EX (anmeldelse). Det er in-ear headsettet, du skal købe, hvis du går op i musikkens detaljer og vil have den bedste lyd til musik og ikke telefonsamtaler.

Kan forbindes til computeren og bruge Bluetooth

I opbevarings- og oplade-æsken gemmer sig en USB-dongle (fås som enten USB-A eller USB-C), som bruges for at oprette en mere stabil forbindelse til onlinemødeprogrammer.

Rækkevidden forbedres markant. Op til 20 meter.

Evolve2 Buds er certificeret til brug med Microsoft Teams og Zoom, men fungerer også med andre mødeplatforme. På mobilen forbinder du headsettet med Bluetooth.

Konklusion: Et stort fremskridt

I forhold til Jabras muskheadsets i Elite-serien og andre konkurrerende produkter som f.eks. AirPods Pro (anden generation) og Beosound EX, klarer Jabra Evolve2 Buds det bedre på samtalekvaliteten.

ANMELDELSE: De nye AirPods Pro er forbedret markant

Evolve2 Buds er helt klart det headset, du skal købe, hvis ikke du ønsker et ægte kontorheadset af den slags, der får støjen til at forsvinde HELT, når du taler i telefon. Se min videosammenligning af in-ears mod et ægte kontorheadset.

Evolve2 Buds er et fint kompromis, hvis du vil have et kombinationsprodukt som favner musik og samtaler i én enhed. Lidt som en vaske-og tørremaskine fremfor selvstændig vaskemaskine og tørretumbler.

Prisen er 1.930 kroner (vejledende), hvilket egentlig er en rimelig pris for typen af produkt, som også er dedikeret mod onlinemødeapps på computeren.

Jeg vurderer, at Evolve2 Buds retter sig mod dem, som ikke sidder klistret til telefonen dagen lang. Dem med lejlighedsvise onlinemøder og telefonsamtaler på jobbet.

Min mening er, at med Jabra Evolve2 Buds er det første gang, at et in-ear headset kan overvejes til brug på jobbet.

4 ud af 6 stjerner.

Aktuelle priser på Jabra Evolve2 Buds

Herunder kan du se dagspriserne på Jabra Evolve2 Buds.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?

Forsøg venligst at genindlæse siden, og vent et øjeblik.

Fordele og lidt at tænke over

Fordele

  • God pasform
  • Magnet-fastholdelse af earbuds i opladeæsken
  • Trådløs opladning samt USB-C opladning
  • Bedre og tydeligere samtalekvalitet sammenlignet med andre in-ears
  • USB-forbindelse (trådløs) til computeren samt Bluetooth-mulighed
  • Hybrid headset der kombinerer samtaler på jobbet med musik

Lidt at tænke over

  • Støj i samtaler reduceres men forsvinder ikke
  • Musik lyder rimeligt, men nogle frekvenser er skarpe
  • Erstatter ikke et ægte kontorheadset, men kan være et supplement

Mere til historien

Jabra Evolve2 Buds har såkaldt SafeTone med PeakStop. Det betyder, at kommer der pludselige lyd udsving f.eks. en kæmpe brag i samtalen, så dæmpes disse lyde for at beskytte hørelsen.

Jabra Evolve2 Buds
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Roborock S8 MaxV Ultra er vasker og støvsuger vanvittigt overbevisende

TEST: Robotstøvsuger- og gulvvaskerobotten S8 MaxV fra Roborock er en af de mest overbevisende rengøringsrobotter, som jeg har testet.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Husqvarna 410XE NERA test | trådfri robotplæneklipper med kantklipning

TEST: Dobbelte knivsæt og ingen kantråd. Men fungerer kantklipningen og hvordan er satellit- og appstyringen på Husqvarna 410XE Nera.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram