Asko lover 20 år levetid på ny opvaskemaskine

Asko introducerer nu en smart-opvaskemaskine, som er udviklet og testet til at holde i 20 år. Tjek lige prisen.

Asko DW60 (Foto: Asko)
Asko DW60 (Foto: Asko)

Asko har netop lanceret en opvaskemaskine (model DW60), som ikke alene er den hidtil mest rummelige og fleksible på markedet. Den fjerner også bakterier ved hjælp af UV-lys med et minimalt energi- og vandforbrug.

Auto Dose-funktionen gør, at vaskemiddelet ikke overdoseres. Lyder alt dette godt, så er det næste nok endnu bedre.

Opvaskemaskinen DW60 har gennemgået en række tests for at leve op til løftet om 20 års holdbarhed. Askos mange tests lover nemlig, at den kan køre i helt op til 12.500 timer.

IKKE EN GARANTI: Asko oplyser til MereMobil.dk, at der ikke er tale om en garanti på 20 år. Maskinen er blot “testet til at holde i 20 år”. Levetiden forudsætter, at man kører maskinens selvrensende program efter anvisningerne, forklarer Asko. Maskinen følger købeloven mht. garanti og reklamationsret.

STOR TEST: Skal du have en smart-vaskemaskine?

Asko DW60 indeholder mere stål end andre opvaskemaskiner på markedet, hvilket er med til at give længere levetid. Alle dele af maskinen, som er i kontakt med vand, er fremstillet af rustfrit stål, hvilket gør maskinen er mere hårdfør mod slitage.

Kan styres med app

Du kan via ConnectLife-appen starte opvaskemaskinen på farten, stoppe og pause et program – hvis du eksempelvis ser, at det er billigere strømmæssigt senere.

Appen sender dig en notifikation, når det er tiden at køre maskinens selvrensende program og når der skal fyldes vaskemiddel i maskinen til Auto Dose-funktionen. Du kan også få hjælp i appen til at vælge det program, som egner sig bedst til det du skal vaske.

Asko DW60 (Foto: Asko)
Asko DW60 (Foto: Asko)

5 programmer og funktioner som ASKO DW60 blandt andet tilbyder:

  • Hygiejneprogram: Programmet er ideelt at bruge til service med ekstra høje hygiejnekrav, for eksempel sutteflasker og skærebrætter.
  • Crystal Glass program: Et program, der sikrer, at sensitive glas, som vinglas, ikke tilter eller vælter.
  • Self-Cleaning: Renseprogrammet steriliserer tanken og hele vandcirkuleringssystemet.
  • Anti-Odour: En funktion, der fjerner dårlig lugt i tanken som følge af beskidt service.
  • Aqua SafeTM System: Et system, der forhindrer, at maskinen lækker vand og forårsager vandskade.

UV-rengøringsprogram sikrer optimal hygiejne

Asko DW60 (Foto: Asko)
Asko DW60 (Foto: Asko)

Den nye opvaskemaskine garanterer optimal hygiejne med nyt UV-renseprogram, UV Cleanse Mode, som ved hjælp af UV-lys fjerner 99,99 procent af alle bakterier. Det er med til at sikre, at opvaskemaskinen når de højeste hygiejnekrav selv ved programmer med lave temperaturer som maskinens ECO-program.

PODCAST: Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

Asko DW60 har plads til hele 17 sæt service, hvilket svarer til 180 genstande. Det er mere end nogen anden opvaskemaskine på markedet.

Adaptive Green Mode er med til at sikre et minimalt energi- og vandforbrug. Du kan med det program bruge ned til 7,5 liters vand per vask. Til sammenligning benytter størstedelen af opvaskemaskinerne på markedet 13-14 liter per vask. Men Adaptive Green Mode analyserer på, hvor beskidt servicen er og tilpasser derefter temperatur og vandforbrug.

Et virvar af modeller

Der findes 15 modeller af Asko DW60 opvaskemaskinen og funktionerne varierer fra model til model. Det er efter vores opfattelse et kaos af modeller, som forbrugerne har svært at at finde rundt i.

Modellen vi har billeder af og omtalt hedder DFI777UXXL. Modellen har en vejledende pris på 16.495 kroner og forhandles hos udvalgte forhandlere.

Udvalgte ASKO DW60 modeller er blevet tildelt en iF Design Award 2022.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Asko oplyser, at levetiden på de 20 år forudsætter, at brugerne kører maskinens selvrensende program program. Brugerne får notifikationer om, hvornår dette program skal benyttes.

Læs også:
Se Ikea og Sonos gulvlampehøjttaler

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Kabelfri robotplæneklipper har fået en prisvenlig lillebror

Segway udvider sortimentet af kabelfrie robotplæneklippere med en prisvenlig model.

(mere…)
Robotplæneklipper går nu helt til kanten uden kabler

Husqvarna har sluppet to kabelfrie robotplæneklippere løs. De kan begge spare dig for endnu mere havearbejde.

(mere…)
Samsung teaser for Galaxy Ring

Der har længe været rygter om, at Samsung ville lancere en smart-ring. Nu teasede de selv for Galaxy Ring ved Unpacked-eventen.

(mere…)
Sådan bliver årets robotplæneklippere

I 2024 sendes robotplæneklipperne i forskellige retninger - blandt andet med kunstig intelligens og GPS.

(mere…)
Afslører billeder HomePod med LCD-skærm?

Nye billeder af HomePod-prototype med LCD-skærm på toppen er dukket op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram