Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

Podcast Bang & Olufsen, B&O

Bang & Olufsen har jeg ikke brugt meget tid på. Produkterne og strategien har jeg ikke kunne gennemskue. B&O har ikke selv gjort så meget ud af fortællingen og så havner vi her; at de ikke får så meget taletid.

Pludselig fik jeg muligheden for at møde den administrerende direktør for Bang & Olufsen, Kristian Teär. Det blev en rigtigt spændende samtale, hvor jeg fik øjnene op for, hvad det danske musik- og techvaremærke kan.

Jeg optog samtalen. Det kom der en podcastepisode ud af - en rigtigt god en - synes jeg selv.

Fascinerede produkter og kundegruppe

Produkterne er udviklet til at holde i mange år. Soundbaren Beosound Theatre er det seneste eksempel. B&O direktøren mener, at det er et produkt du stadig om 50 år er glad for - eller i hvert fald har du den i langt længere tid end den typiske plastikkasse soundbar til 5-10.000 kroner.

Beosound Theatre koster omkring 50.000 kroner.

Fra supervelhavende til hvermands-eje

I podcastepisoden fortæller Kristian Teär både om deres superhigh-end købergruppe; så velhavende mennesker, at de ikke selv møder op i en butik. Dem med ekstremt dyre vine, biler og tilsvarende ure.

Han slår også fast, at nok er Bang & Olufsen i udlandet et luksusbrand på linje med Hermes og Burberry, men der er også entry-levelprodukter, hvor alle kan være med.

Som at købe en bil

Bang & Olufsen i Odense, butik
Bang & Olufsen flagship-store i Odense (Foto: MereMobil.dk)

Tænk på Bang & Olufsen som at købe bil. Du triller ind i butikken og ser på de dyreste modeller, men køber dem ikke nødvendigvis. I stedet køber du en mindre model - eller også har du bare fået en spændende oplevelse.

Jeg synes, det var en mega spændende dag hos B&O i Odense, hvor jeg fik et helt andet indtryk af det danske varemærke, end jeg tidligere havde.

Lyt med. Jeg tror også, at du vil finde det spændende.

Mere til historien

Bang & Olufsen har ikke betalt for at deltage i podcasten, men de gav en cafeburger til frokost på en nærliggende café.

Derfor holder Pixel 7 Pro og Pixel 7

EP123: Jeg går tæt på Google Pixel 7 Pro og Pixel 7 i denne podcastepisode.

(mere…)
Hvorfor til- eller fravælger du podcasts?

Hører du podcasts? Hvorfor vælger eller fravælger du? Det har DR Medieforskning undersøgt.

(mere…)
Overraskende farvevalg – samlerobjekt?

Et anmelderrost headset kommer nu i en overraskende fed farve. Der laves kun 75 eksemplarer.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beosound Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Beocom Portal skal forbedre lyden ved telefonsamtaler på onlinemøder

Beocom Portal lover bedre samtalelyd på onlinemøder foran computeren og via telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram