Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

iPhone 13 Pro
Apple lader tilsyneladende sierra-blå udgå. (Foto: Apple)

Rygter om de kommende iPhone 14-modeller - hvis de altså får det modelnavn - løber som sædvanlig i en lind strøm rundt på internettet.

Således var rygtebørserne allerede midt i december i højt humør, og fortalte blandt andet om, at iPhone 14 ville komme med 8K-video og 120 Hz skærmteknologi på de billige modeller.

Desuden skulle Apple tage livet af iPhone Mini-versionen. I stedet vil der komme en iPhone 14 Max med en skærm på 6,7 tommer.

Og sådan kunne man blive ved ... blandt andet, at kun pro-modellerne vil få den nye A16 Bionic processor.

Lanceringsdatoen for iPhone 14 skulle være ganske vist. Det vil ske tirsdag den 13. september, så der er altså kun få uger til, at iPhone-fans igen må til lommerne for at være med på Apple-moden.

Goddag og farvel til farver

Et rygte hævder nu, at iPhone 14 og iPhone 14 Pro-modellerne vil kunne vælges i en lilla nuance, som Apple tilsyneladende ikke har anvendt tidligere.

På Twitter skriver brugeren Jioriku med overbevisning, at iPhone 14 udover den nye lilla også vil kunne fås i grøn, blå, sort, hvid og rød. Mens Pro-udgaven vil kunne fås i grøn, sølv, guld og grafit.

En iPhone-kender vil dermed gennemskue, at Apple har droppet en lyserød og den sierra-blå (se billedet).

Til gengæld skulle der ikke være ændret på lagerkonfigurationerne, som derforbliver lig med 13-serien, der kan erhverves med 128 GB, 256 GB og 512 GB. Og for Pro-modellerne helt op i 1 TB.

Mediet Wccftech refererer desuden om et læk, der fortæller om 30 watt opladningshastighed, og at MagSafe-magneterne vil være stærkere, og at batteripakken bliver lidt større og tungere(!).

Problemer med produktionen

For bare en måned siden skrev Digitimes, at Apple har været tvunget til at skære ned på produktionen af 14-serien. Nedskæringen skulle være omkring ti procent, og er sket på grund af problemer med forsyningskæderne.

På trods af det meldte Apple forleden ud, at forventninger til salget i tredje kvartal i forhold til samme periode sidste år, vil være højere end i andet kvartal.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Mens salget af iPhones i andet kvartal i år steg med knapt tre procent, så faldt antallet af solgte smartphones på tværs af mærker, som blev sendt til Europa i samme periode, med 11 procent i sammenligning med samme periode sidste år. Læs mere om Apples successalg i andet kvartal her

MacBook Air (M2) vs. MacBook Air (M1) og Pro

VIDEO: Hvilken Macbook Air skal du købe? M1- eller M2-versionen? Her er mit bud.

(mere…)
Apple har udsendt VIGTIG sikkerhedsopdatering

Apple advarer mod en fejl, som gør det muligt for hackere at tage kontrol over dine Apple-enheder. Opdater til nyeste version nu.

(mere…)
Bloomberg: iPhone 14 afsløres den 7. september 2022

Vi nærmer os en kommende iPhone-lancering. Bloomberg mener, at iPhone 14-series afsløres onsdag den 7. september 2022.

(mere…)
Forskning: Apple Watch kunne tjekke for hjerteanfald

Apple Watch reddede techskribents liv. Forskning tyder på, at avancerede sundhedsfunktioner kan nå til Apple Watch.

(mere…)
Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram