Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

iPhone 13 Pro
Apple lader tilsyneladende sierra-blå udgå. (Foto: Apple)

Rygter om de kommende iPhone 14-modeller – hvis de altså får det modelnavn – løber som sædvanlig i en lind strøm rundt på internettet.

Således var rygtebørserne allerede midt i december i højt humør, og fortalte blandt andet om, at iPhone 14 ville komme med 8K-video og 120 Hz skærmteknologi på de billige modeller.

Desuden skulle Apple tage livet af iPhone Mini-versionen. I stedet vil der komme en iPhone 14 Max med en skærm på 6,7 tommer.

Og sådan kunne man blive ved … blandt andet, at kun pro-modellerne vil få den nye A16 Bionic processor.

Lanceringsdatoen for iPhone 14 skulle være ganske vist. Det vil ske tirsdag den 13. september, så der er altså kun få uger til, at iPhone-fans igen må til lommerne for at være med på Apple-moden.

Goddag og farvel til farver

Et rygte hævder nu, at iPhone 14 og iPhone 14 Pro-modellerne vil kunne vælges i en lilla nuance, som Apple tilsyneladende ikke har anvendt tidligere.

På Twitter skriver brugeren Jioriku med overbevisning, at iPhone 14 udover den nye lilla også vil kunne fås i grøn, blå, sort, hvid og rød. Mens Pro-udgaven vil kunne fås i grøn, sølv, guld og grafit.

En iPhone-kender vil dermed gennemskue, at Apple har droppet en lyserød og den sierra-blå (se billedet).

Til gengæld skulle der ikke være ændret på lagerkonfigurationerne, som derforbliver lig med 13-serien, der kan erhverves med 128 GB, 256 GB og 512 GB. Og for Pro-modellerne helt op i 1 TB.

Mediet Wccftech refererer desuden om et læk, der fortæller om 30 watt opladningshastighed, og at MagSafe-magneterne vil være stærkere, og at batteripakken bliver lidt større og tungere(!).

Problemer med produktionen

For bare en måned siden skrev Digitimes, at Apple har været tvunget til at skære ned på produktionen af 14-serien. Nedskæringen skulle være omkring ti procent, og er sket på grund af problemer med forsyningskæderne.

På trods af det meldte Apple forleden ud, at forventninger til salget i tredje kvartal i forhold til samme periode sidste år, vil være højere end i andet kvartal.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Mens salget af iPhones i andet kvartal i år steg med knapt tre procent, så faldt antallet af solgte smartphones på tværs af mærker, som blev sendt til Europa i samme periode, med 11 procent i sammenligning med samme periode sidste år. Læs mere om Apples successalg i andet kvartal her

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram