Nyt om næste års iPhone – iPhone 14

6

RYGTE: iPhone 14 ventes at byde på 120 Hz skærmteknologi på billigere modeller og 8K-video, men ikke en ny iPhone mini. Her er de seneste iPhone 14-rygter.

iPhone 12 Pro
Det vides endnu ikke, hvordan iPhone 14 vil se ud. Derfor vides det heller ikke om den vil minde om iPhone 12 Pro (billedet) eller iPhone 13 Pro fra i år. (Foto: WidgetWatch)

Der er stadig lang tid til lanceringen af iPhone 14-serien, eller hvad næste års iPhone-modeller vil hedde, men det forhindrer ikke rygterne i at køre på fuldt tryk.

Det seneste vi har hørt er, at iPhone 14-serien vil bestå af fire telefoner, men der kommer angiveligt ikke en ny “iPhone mini”. I stedet vil en iPhone 14 Max med 6,7 tommer skærm se dagens lys.

Det lyder ærgerligt, da iPhone 13 Mini samt forgængeren iPhone 12 Mini er ret gode telefoner, der ligger godt i hånden. Læs anmeldelsen af iPhone 13 Mini her.

Tre linser og 8K-video

I en såkaldt research-note skriver analytiker Jeff Pi fra Haitong International Securities, at iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max begge får et kamerasystem bestående af tre linser.

Informationerne er i tråd med, hvad vi har hørt fra analytikeren Ming-Chi Kuo, der mener, at Apple arbejder på et 48 megapixels kamera på iPhone 14 Pro med mulighed for at skyde video i 8K-kvalitet.

Fra Jeff Pu lyder det, at iPhone 14 Pro modellerne får 8 GB RAM, hvilket er 2 GB mere end de nuværende Pro-modeller.

Flere iPhone-modeller får 120 Hz

Med lanceringen af iPhone 13 Pro og 13 Pro Max fik vi 120 Hz skærmteknologi, der dog ikke betød så meget i praksis. Ifølge Jeff Pu kommer 120 Hz fra 2023 også i standard-modellerne, dem som ikke hedder ”Pro”.

Læs min anmeldelse af iPhone 13 Pro og min vurdering af 120 Hz her.

Intet er dog sikkert, da tidligere rygter har peget på 60 Hz skærme, skriver Wcctech.

Alle informationer er på usikker grund, da der stadig er LANG tid til efteråret 2023, hvor iPhone 14-serien ventes at blive lanceret. Apple har ikke kommenteret på informationerne og har heller ikke for vane, at melde noget ud før i sidste øjeblik.

Guide: Den bedste iPhone 13

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I 2022 bliver det muligt selv at skifte skærm og batteri på ens iPhone. Du kan læse mere om dette her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer