Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

iPhone Xr
iPhone 14 præsenteres tirsdag den 13. september 2022, siger rygterne (Foto: Apple)

Apple har ikke meldt noget ud endnu. Men der florerer en masse rygter og spekulationer om, hvornår de vil annoncere den nye iPhone 14-serie og Apple Watch Series 8.

Ifølge iDropNews vil annonceringen ske tirsdag den 13. september 2022. Det skriver Indiatoday.

Sandsynligt...

Det er ikke utænkeligt, at denne dato holder stik.

Kigger vi tilbage har Apple en række gange afholdt lanceringsevents enten i første eller anden uge af september. Derfor er det ikke helt utænkeligt, at det kunne blive 13. september 2022.

Det er også oftest tirsdag eller onsdag, som Apple rent historisk set har benyttet til lanceringsevents af nye iPhone-modeller.

Det er spændende om rygterne holder stik. En af de andre nyheder er, at der ikke kommer en iPhone 14 Mini. Vi håber her på redaktionen, at dette IKKE holder stik.

Følg MereMobil.dk på Instagram
- klik her -

Snart nyt om softwaren

Apple offentliggør vanen tro først datoen for eventet kort før lanceringen. Sikkert er det dog, at vi bliver klogere på kommende software, når Apple i starten af juni måned afholder dette års WWDC-udviklerkonference.

Her vil vi forventeligt få et smugkig på iOS 16, samt softwareopdateringer til Apples øvrige produkter.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Det sker der med din udtjente iPhone

Mere til historien

Apple har netop frigivet iOS 15.6 til public betatestere og udviklere. Så der kommer mindst én opdatering før iOS 16.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram