Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Inden vi kender salgsstarten og specifikationerne på iPhone 14-modellerne, så forlyder det, at Apple har nedjusteret produktionen grundet chipmangel.

iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Selvom det tyder på, at efterspørgslen efter den kommende iPhone-generation, der ventes at hedde iPhone 14-serien, bliver større, så har Apple været tvunget til at skære ned på produktionen med omkring 10 procent.

Apple skruer ned - iPhone 14 vil ikke overraske

Justeringen skyldes, at der fortsat er problemer med forsyningskæden. Det skriver DigiTimes.

Det er dermed underforstået, at masseproduktionen af iPhone 14-serien er startet. Det skriver 9to5mac. I første runde skulle der angiveligt være produceret 90 millioner enheder, men det er altså disse, som er reduceret med 10 procent.

Det har tidligere heddet sig, at mindst en af modellerne ville komme i produktion senere end forventet.

Apple har i skrivende stund ikke afsløret detaljer omkring den kommende iPhone 14-serie, men det ventes, at den vil blive præsenteret i løbet af efteråret, når også iOS 16 frigives til offentligheden i den endelige version.

Kommer i efteråret

Analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere meldt ud, at efterspørgslen på iPhone 14-serien vil blive større end tilfældet har været på den nuværende iPhone 13-serie.

Det er endnu uvist, hvornår Apple vil afsløre den for offentligheden og hvad vi præcis kan forvente af nyheder i forhold til iPhone 13-serien.

iPhone og Android-telefoner kan dele opladere fra 2024

Vi forventer, at det vil blive i september eller oktober, at Apple annoncerer de nye iPhone 14-modeller. Formentlig i september da det traditionen tro er der, at Apple de fleste gange indenfor de senere år har afholdt deres iPhone-event.

Tilbage i maj måned skrev vi, at det rygtes Apple ville afholde iPhone-event tirsdag den 13. september 2022.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Det ventes, at iPhone 14-serien kommer med iOS 16 fra salgsæsken. Vi har testet iOS 16 og du kan læse vores første indtryk af den næste store iOS-opdatering. Du kan også blive klogere på, hvilke telefoner som vil kunne opgraderes til iOS 16 og hvilke der ikke kan.

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram