Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

Apple er klar med iPhone 13 i en ny grøn farvevariant (Foto: Apple)
Apple iPhone 13 findes i forskellige farver (Foto: Apple)

Mens mange i Danmark måske synes, at corona er passé, så ser det anderledes ud rundt i verden. Udviklingen af mindst én af de kommende iPhone 14-modeller er, ifølge rygterne, forsinket i tre uger grundet kinesiske nedlukninger.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

Denne forsinkelse kan også komme til at påvirke produktionsmængderne. Sådan lyder det i en ny rapport, skriver MacRumors.

Det skulle være nedlukningerne i marts måned, i og omkring Shanghai, der har denne indvirkning på forsyningskæderne. Det har Nikkei Asia fået oplyst af kilder.

-“Det er udfordrende at indhente den tabte tid… Apple og dets leverandører arbejder døgnet rundt for at fremskynde udviklingen,” sådan skulle en leverandør til Apple have udtalt, da genåbningen af Shanghai har været langsom.

Det er uvist, om det ender med at betyde noget i forhold til den endelige lancering. Det ventes ikke, at Apple annoncerer nye iPhones før i september. Så måske den tabte tid kan indhentes?

Apple skulle angiveligt have bedt leverandører om at forsøge at fremskynde processen, så det ikke påvirker den endelige tidsplan for produktionen.

iPhone 14 Pro får måske 48 megapixels kamera

iPhone 14-serien ventes ikke at komme med en ”mini-model”, men i stedet fire større modeller. Holder rygterne stik, vil iPhone 14-serien indeholde:

  • 6,1 tommer iPhone 14
  • 6,1 tommer iPhone 14 Pro
  • 6,7 tommer iPhone 14 Max
  • 6,7 tommer iPhone 14 Pro Max

Årets modeller skulle i skrivende stund være i udviklingsstadiet for ingeniørverificering eller EVT, ifølge Nikkeis kilder.

-“Hvis udviklingsprocessen kan fremskyndes og fortsætte til næste niveau omkring slutningen af juni eller begyndelsen af juli, så burde det stadig være muligt at overholde deadlinen i forhold til masseproduktionen i begyndelsen af september,” skulle en anden kilde med kendskab til sagen have udtalt.

Ekspert: Alle iPhone 14 får 120 Hz-skærm og 6 GB Ram

Det kræver selvfølgelig, at forsyningskæden i Kina når tilbage til “normalen” og der ikke kommer flere nedlukninger inden.

Mere til historien

Apple afholder i dagene mandag den 6. juni til 10. juni 2022 deres WWDC 2022. Og mandag aften klokken 19.00 er der keynote, hvor vi traditionen tro får smugkig på kommende softwareopdateringer og engang imellem nyt om hardware.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram