Ekspert: Alle iPhone 14 får 120 Hz-skærm og 6 GB Ram

Apple ensretter sine Pro og ikke pro iPhone-modeller, noterer analytiker.

iPhone 13 serien
Ifølge rygterne vil iPhone 14-srien få 6 GB RAM. Promodellen vil have 256 GB lagerplads som det mindste (Foto: Apple)

Der er godt nyt for Apples disciple. I hvert fald når det kommer til smartphonekæmpens kommende modeller.

Den respektrede analytiker Jeff Pu fra Haitong International Securities, noterer nemlig, at alle fire iPhone 14-modeller, som ventes at blive lanceret til efteråret, vil blive bestykket med 120 Hz-skærme.

Det bliver ifølge Jeff Pu altså ikke kun de to pro-enheder, som det er tilfældet i iPhone 13-generationen.

Oven i vil alle fire iPhone 14-modeller også få samme mængde RAM: 6 GB. Også her er det kun pro-modellerne i 13-generationen, som har 6 GB.

Således bekræfter Jeff Pu de rygter, som Meremobil.dk for en måned siden kunne viderebringe.

Faktisk har samme Jeff Pu tidligere forudsagt, at Apple ville gå helt op på 8 GB RAM. Det sker åbenbart ikke. Årsagen skulle være et "supply chain check", som viser, at det ville blive for omkostningstungt.

Men hvad vil så skille pro-modellerne fra ikke-pro-modellerne? Her peger Jeff Pu på, at Pro vil begynde ved 256 GB lagerplads mod 64 GB.

Desuden vil pro-modellerne få det meget omtalte 48 megapixels kamera med mulighed for at skyde video i 8K-kvalitet som hovedkamera. Kameraet skulle efter sigende bestå af et kamerasystem med tre linser.

Men nu får vi at se, hvad der i virkeligheden vil blive lanceret til efteråret. Både rygtebørsen og analytikerne har før taget fejl …

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Jeff Pu vinker også farvel og tak til "mini"-modellen. Det sker på trods af, at iPhone 13 Mini blev vel modtaget af anmelderne. Blandt andre var vores egen anmelder i oktober begejstret for iPhone 13 Mini og brugte overskriften "lille mobil med stor værdi". Salget har dog ikke kunnet følge med anmeldernes begejstring, og nu spås produktionen af miniudgaven af iPhone, at blive lukket ned.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram