iPhone 14 Pro får måske 48 megapixels kamera

RYGTE: Den næste serie af iPhones kommer med et større kamera på pro-modellerne.

Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)
Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)

Hvis man skal tro rygterne fra den anerkendte Apple analytiker, Ming-Chi Kuo, så får kameraet på pro-serien endnu en overhaling. Det skriver Macrumors.

Det er kameraet på bagsiden af telefonen, der ventes opdateret, og som vil komme med en 48 megapixels sensor. Dette vil resultere i et større kamera-bump end på tidligere modeller. Kameraet vil blive forøget med fem procent på hver dimension.

Hvis dette er sandt, så er det den første megapixels forøgelse siden iPhone 6S. Man skal huske på, at megapixels ikke er altafgørende for et godt billede. Det kræver også en sensor i en ordentlig størrelse, for at opnå det bedste resultat.

Ifølge Kuo vil det kun være på iPhone 14 Pro vi får et større kamera at se. Det bliver også kun pill og hole-punch udgaven, som kommer til iPhone 14. Det vi kender fra iPhone 13.

Kameraet sikrer forbedret billede-kvalitet og op til 8K-videooptagelse. Det vil dog også resultere i massive lagringsstørrelser på videoer med så høj opløsning. Dette stiller krav til hukommelsen i telefonen.

Den høje 8K-optagelse vil være et perfekt match til det rygtede Apple AR/VR headset, ifølge Kuo. Det vil give et skarpere billede end man ser på 4K.

Mere til historien

Vi forventer at få iPhone 14-serien at se til september 2022, hvor Apple også plejer at udgive deres kommende iOS 16 omkring dette event.

Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram