iPhone 14 Pro får måske 48 megapixels kamera

RYGTE: Den næste serie af iPhones kommer med et større kamera på pro-modellerne.

Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)
Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)

Hvis man skal tro rygterne fra den anerkendte Apple analytiker, Ming-Chi Kuo, så får kameraet på pro-serien endnu en overhaling. Det skriver Macrumors.

Det er kameraet på bagsiden af telefonen, der ventes opdateret, og som vil komme med en 48 megapixels sensor. Dette vil resultere i et større kamera-bump end på tidligere modeller. Kameraet vil blive forøget med fem procent på hver dimension.

Hvis dette er sandt, så er det den første megapixels forøgelse siden iPhone 6S. Man skal huske på, at megapixels ikke er altafgørende for et godt billede. Det kræver også en sensor i en ordentlig størrelse, for at opnå det bedste resultat.

Ifølge Kuo vil det kun være på iPhone 14 Pro vi får et større kamera at se. Det bliver også kun pill og hole-punch udgaven, som kommer til iPhone 14. Det vi kender fra iPhone 13.

Kameraet sikrer forbedret billede-kvalitet og op til 8K-videooptagelse. Det vil dog også resultere i massive lagringsstørrelser på videoer med så høj opløsning. Dette stiller krav til hukommelsen i telefonen.

Den høje 8K-optagelse vil være et perfekt match til det rygtede Apple AR/VR headset, ifølge Kuo. Det vil give et skarpere billede end man ser på 4K.

Mere til historien

Vi forventer at få iPhone 14-serien at se til september 2022, hvor Apple også plejer at udgive deres kommende iOS 16 omkring dette event.

Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram