iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

iOS 16-lockscreen
iOS 16 bliver frigivet til offentligheden til efteråret og byder på en masse nye features og funktioner (Grafik: MereMobil.dk / Apple)

Apple har netop afholdt den årlige åbningskeynote ved udviklerkonferencen WWDC. Her kom detaljer frem omkring iOS 16.

En af de ting, som kom frem, var, hvilke telefoner iOS 16 ikke understøtter og hvilke telefoner, som den næste store iOS-opdatering understøtter.

OVERBLIK: Disse iPhones kan opdateres til iOS 16

Er du en af dem, der glæder dig til iOS 16 og bare skal have den nyeste opdatering. Så kræver det en iPhone 8 eller nyere.

Apple stopper understøttelsen med iOS 16 på iPhone 6S, iPhone 7 og iPhone SE (2016).

Det er den første generation af iPhone SE, som der ikke modtager iOS 16.

iPhone 6S kom på markedet tilbage i efteråret 2015, mens iPhone SE (2016) kom i foråret 2016 og iPhone 7 i efteråret samme år. Så de har også fået opdateringer i flere år, end man måske kan forvente.

Det betyder også, at iPhone SE (2020) og iPhone SE (2022) begge vil modtage iOS 16 opdateringen, når den er klar til offentligheden i efteråret.

Næsten 9 ud af 10 har iOS 15

Apple gav et smugkig på nogle af funktionerne, der vil komme med iOS 16 opdateringen. Du kan læse vores gennemgang af iOS 16 her.

Mere til historien

Flere Android-producenter lover nu op til fem års sikkerhedsopdateringer på deres midrange og topmodeller.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram