Næsten 9 ud af 10 har iOS 15

Apple afholder deres årlige WWDC med start mandag den 6. juni. Mixpanel er nu ude med nye tal, som viser, at tæt på 90 procent af iOS-brugerne har installeret iOS 15.

iOS 16
iOS 16 fremvises snart til WWDC (Grafik: MereMobil.dk)

Apple har inviteret til WWDC fra mandag den 6. juni til fredag den 10. juni, hvor der vanen tro er keynote mandag aften. Ved denne keynote vil der traditionen tro forventeligt blive fremvist et smugkig på den kommende iOS 16.

Apple inviterer til WWDC - udviklerevent

Udbredelsen af iOS-versionerne ifølge Mixpanel (Kilde: Mixpanel)
Udbredelsen af iOS-versionerne ifølge Mixpanel (Kilde: Mixpanel)

iOS 15 nærmer sig en adoptionsrate på 90 procent. Helt præcis har den en adoptions rate på 87,16 procent dags dato. iOS 14 er installeret på 10,22 procent og ældre versioner er installeret på 2,62 procent af de aktive iOS-enheder. Det viser tal fra Mixpanel.

Mixpanel baserer deres tal på sporing af besøg på apps og websteder, som benytter deres mobilanalyse-SDK. Derfor er tallene heller ikke helt præcise, som dem Apple en sjælden gang udgiver.

Vi skal tilbage til januar for, hvornår Apple sidst frigav officielle tal. Her var tallet på 72 procent af aktive iPhones (udgivet de seneste fire år) havde iOS 15.

Oftest er det også sådan, at størstedelen af brugerne downloader opdateringen kort efter den bliver frigivet, mens flere tilføjes som tiden går – også fordi der sælges iPhones i den periode.

Det ventes, at Apple vil give et smugkig på iOS 16 og iPadOS 16, samt macOS 13, watchOS 9 og tvOS 16 på mandag. Vi skal dog formegentlig vente til efteråret før de er klar til frigivelse til offentligheden.

Disse iPhones forventes at få iOS 16

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

iOS 15 har været længere om at blive ”adopteret” af brugerne sammenlignet med iOS 14.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram