Næsten 9 ud af 10 har iOS 15

Apple afholder deres årlige WWDC med start mandag den 6. juni. Mixpanel er nu ude med nye tal, som viser, at tæt på 90 procent af iOS-brugerne har installeret iOS 15.

iOS 16
iOS 16 fremvises snart til WWDC (Grafik: MereMobil.dk)

Apple har inviteret til WWDC fra mandag den 6. juni til fredag den 10. juni, hvor der vanen tro er keynote mandag aften. Ved denne keynote vil der traditionen tro forventeligt blive fremvist et smugkig på den kommende iOS 16.

Apple inviterer til WWDC - udviklerevent

Udbredelsen af iOS-versionerne ifølge Mixpanel (Kilde: Mixpanel)
Udbredelsen af iOS-versionerne ifølge Mixpanel (Kilde: Mixpanel)

iOS 15 nærmer sig en adoptionsrate på 90 procent. Helt præcis har den en adoptions rate på 87,16 procent dags dato. iOS 14 er installeret på 10,22 procent og ældre versioner er installeret på 2,62 procent af de aktive iOS-enheder. Det viser tal fra Mixpanel.

Mixpanel baserer deres tal på sporing af besøg på apps og websteder, som benytter deres mobilanalyse-SDK. Derfor er tallene heller ikke helt præcise, som dem Apple en sjælden gang udgiver.

Vi skal tilbage til januar for, hvornår Apple sidst frigav officielle tal. Her var tallet på 72 procent af aktive iPhones (udgivet de seneste fire år) havde iOS 15.

Oftest er det også sådan, at størstedelen af brugerne downloader opdateringen kort efter den bliver frigivet, mens flere tilføjes som tiden går – også fordi der sælges iPhones i den periode.

Det ventes, at Apple vil give et smugkig på iOS 16 og iPadOS 16, samt macOS 13, watchOS 9 og tvOS 16 på mandag. Vi skal dog formegentlig vente til efteråret før de er klar til frigivelse til offentligheden.

Disse iPhones forventes at få iOS 16

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

iOS 15 har været længere om at blive ”adopteret” af brugerne sammenlignet med iOS 14.

Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram