Apple skruer ned - iPhone 14 vil ikke overraske

Ifølge rygterne bliver iPhone 14-serien en lille opdatering uden de store visuelle ændringer.

iPhone 13 Pro
Du skal ikke forvente de store visuelle ændringer fra iPhone 13 Pro til iPhone 14 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Apple er i gang med at planlægge produktionen af den kommende iPhone-serie, iPhone 14.

Ifølge AppleInsider mener Apple, at der skal produceres cirka 20 millioner færre enheder, end hvad analytikere tidligere har forventet.

Dermed ender produktionen i 2022 på omkring 220 millioner enheder.

iPhone 14 er ikke en stor nyhed

Da jeg anmeldte iPhone 13 Pro, skrev jeg, at telefonen var en fed gentagelse; altså ikke den store nyhed i forhold til iPhone 12 Pro.

Det lader til at være samme historie omkring iPhone 14 Pro.

Fra techanalytiker Mark Gurman hos Bloomberg er meldingen, at iPhone 14 (af Apple) ikke anses for at være en stor opgradering i forhold til den tidligere generation, hvilket skulle lægge en dæmper på salget.

Bloombergs analytiker har tidligere udtalt, at iPhone 14-serien ventes at komme uden en stor visuel opgradering. Det nævnes dog, at udskæringen i toppen af skærmen ændres til et kikhul til kameraet fremfor den store lomme, der ses på de nuværende modeller.

Mangler købekraft

Gurman peger på en lavere købekraft hos forbrugerne, som følge af globale udfordringer - krigen i Ukraine, coronapandemien, nedlukninger af fabrikker i Kina osv.

Apple nedjusterede tidligere iPhone-produktionen på grund af den komponentmangel, der har ramt bredt i mobil- og bilindustrien.

LÆS OGSÅ: Mindst en af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple har ikke selv kommenteret på rygterne, men holder Apple deres sædvanlige pace, så vil iPhone 14-serien blive præsenteret i det tidlige efterår.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram