Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

Hvis du har en robotstøvsuger, er du nødt til at have et supplement, da robotten jo ikke flytter stole eller tager hjørnerne. Samsung Bespoke Jet er et godt bud på en ledningsfri støvsuger på batteri, der kan være med til at sende den traditionelle støvsuger på pension. Men ligesom en robotstøvsuger, så står den ikke alene.

Designet af støvsugeren minder om de fleste andre batteristøvsugere på markedet, men oplade- og tømningsstationen ligner en raketaffyringsrampe. Det er toppen af design fra Sydkorea.

Selvom jeg synes, at designet er lidt underligt, så har jeg ladet den stå fremme i hele testperioden. Pointen er, at man ikke skal ”gøre rent” men ”holde rent”. Står maskinen centralt er dette let; du kan til enhver tid snuppe støvsugeren, når du ser noget snavs.

Hvis du placerer den ledningsfrie støvsuger i et skab bagerst i huset, vil den efter min opfattelse ikke tjene sit formål.

LÆS OGSÅ: Her er de nye smartkøkken-produkter fra Samsung

Popcorn og bil er begrænsningen

Samsung Bespoke Jet popcorn
Samsung Bespoke Jet kan ikke tåle popcorn (Foto: MereMobil.dk)

Snavs større end popcorn (poppede) stopper Samsung Bespoke Jet alle tænkelige steder. De kan ganske simpelt ikke passere. Her må du bruge en gammeldags kost og fejebakke inden du anvender støvsugeren til resten.

Derudover tager den uden problemer støv, nullermænd og havregryn selv på den laveste sugestyrke.

Den store grundige bilstøvsugning er en udfordring, da selve støvsugerdelen (uden den lange stang) er lidt for klodset på de trange steder i bilen. Til gengæld er det lille mundstykke med roterende børste ret god til måtterne og sæderne – og naturligvis møbler.

Min testpakke indeholdt en hel del alternative mundstykker, hvilket var ret fedt.

Så lang tid kører den på en opladning

Samsung Bespoke Jet
Der er fire sugestyrker i Samsung Bespoke Jet (Foto: MereMobil.dk)

INGEN APP: Samsungs hjemmeserie af produkter, der blandt andet indeholder smarthome-baserede enheder, hedder "Bespoke". I modsætning til f.eks. ovnen og køleskabet så har Bespoke Jet ikke en app eller en opkobling mod Samsung-platformen SmartThings.

Samsung Bespoke Jet har fire sugestyrker. Jo kraftigere den suger, jo mindre strøm har du. Til gengæld er den som nævnt ret effektiv selv på minimumsstyrken.

 • Minimum: 50 minutter
 • Mellem: 25 minutter
 • Max: 15 minutter
 • Jet: 9 minutter

Efter endt støvsugning sætter du maskinen i oplade- og tømningsstationen, hvorefter beholderen tømmes i en støvsugerpose i tårnet. Efter tømning skal du huske (manuelt) at lukke bundstykket i beholderen, da den ellers sender alt hvad du støvsuger ud som en skidt-tsunami ud i hele huset.

Jeg undrer mig over, at Samsung ikke har monteret en sensor, der advarer, hvis bunden ikke er lukket.

ANMELDELSE: Sådan er Roomba-robotstøvsugeren

BILLIGERE ALTERNATIV: Hvis du synes 8.500 kroner er for meget, kan du finde en mere simpel batteristøvsuger hos Xiaomi. Vi har ikke prøvet Xiaomi Vacuum Cleaner G11, men prisen er kun 2.999 kroner. Her må du så undvære en tømningsstation.

Konklusion: Fremragende ledningsfri støvsuger, men…

Samsung Bespoke Jet anbefaler

Dette er den første ledningsfrie støvsuger, at jeg har i hænderne i længere tid og jeg er faktisk imponeret over kvaliteten. Jeg tror, at dette er et område, hvor man skal se sig grundigt for. Disse batteridrevne maskiner fås i mange prisklasser og jeg tænker, at der er en stor sammenhæng mellem pris og effektivitet.

Jeg synes det er irriterende, at maskinen ikke kan tage ting i popcorn-størrelse. Bilrengøring kan ligeledes udfordre, men alt i alt gør Samsung Bespoke Jet det fremragende. Jeg er VIRKELIG ked af, at testkittet nu skal returneres.

Når du køber en maskine som denne så husk at tjekke præcis, hvad pakken indeholder. En støvsuger kan godt se billig ud, men det kan være fordi, at der er en anden sammensætning af udstyr i salgspakken.

Det rigtigt store ”men” er prisen. Den er nemlig dyr. Er du parat til at give 8.500 kroner?

5 ud af 6 stjerner – og en stor anbefaling herfra.

VIDEOTEST: Måske er dette den bedste robotstøvsuger

Se også produktsiden for Bespoke Jet for mere information.

Aktuelle priser på Samsung Bespoke Jet

Herunder kan du se dagspriserne på Samsung Bespoke Jet - model: VS20A95943N/WA.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?
Klik her for at ændre dit samtykke

Vælg "Accepter alle", klik på "Gem og luk" og genindlæs siden, hvis der fortsat intet sker.

Fordele og lidt at tænke over

Fordele

 • Støvsuger rigtigt godt selv på den laveste styrke
 • Roterende børster løfter meget snavs op
 • Stort udvalg af tilbehør / mundstykker i pakken
 • Kører lang tid på en opladning
 • Let at styre og komme omkring med
 • Rimelig pris for støvsugerposer

Lidt at tænke over

 • Større ting som popcorn kan ikke passere i støvsugeren
 • Bilrengøring kan lade sig gøre men tager længere tid
 • Kan du lide designet? Den skal jo stå fremme!
 • Ingen sensor der advarer om åben beholder
 • Prisen er i den høje ende

Mere til historien

Mit testkit indeholdt en opbevaringsstander til de forskellige mundstykker. Standeren indeholder desuden opladningsplads til et ekstra batteri, der medfulgte.

Samsung Bespoke Jet
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram