Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode – og det der halter.

Hvis du har en robotstøvsuger, er du nødt til at have et supplement, da robotten jo ikke flytter stole eller tager hjørnerne. Samsung Bespoke Jet er et godt bud på en ledningsfri støvsuger på batteri, der kan være med til at sende den traditionelle støvsuger på pension. Men ligesom en robotstøvsuger, så står den ikke alene.

Designet af støvsugeren minder om de fleste andre batteristøvsugere på markedet, men oplade- og tømningsstationen ligner en raketaffyringsrampe. Det er toppen af design fra Sydkorea.

Selvom jeg synes, at designet er lidt underligt, så har jeg ladet den stå fremme i hele testperioden. Pointen er, at man ikke skal ”gøre rent” men ”holde rent”. Står maskinen centralt er dette let; du kan til enhver tid snuppe støvsugeren, når du ser noget snavs.

Hvis du placerer den ledningsfrie støvsuger i et skab bagerst i huset, vil den efter min opfattelse ikke tjene sit formål.

LÆS OGSÅ: Her er de nye smartkøkken-produkter fra Samsung

Popcorn og bil er begrænsningen

Samsung Bespoke Jet popcorn
Samsung Bespoke Jet kan ikke tåle popcorn (Foto: MereMobil.dk)

Snavs større end popcorn (poppede) stopper Samsung Bespoke Jet alle tænkelige steder. De kan ganske simpelt ikke passere. Her må du bruge en gammeldags kost og fejebakke inden du anvender støvsugeren til resten.

Derudover tager den uden problemer støv, nullermænd og havregryn selv på den laveste sugestyrke.

Den store grundige bilstøvsugning er en udfordring, da selve støvsugerdelen (uden den lange stang) er lidt for klodset på de trange steder i bilen. Til gengæld er det lille mundstykke med roterende børste ret god til måtterne og sæderne – og naturligvis møbler.

Min testpakke indeholdt en hel del alternative mundstykker, hvilket var ret fedt.

Så lang tid kører den på en opladning

Samsung Bespoke Jet
Der er fire sugestyrker i Samsung Bespoke Jet (Foto: MereMobil.dk)

INGEN APP: Samsungs hjemmeserie af produkter, der blandt andet indeholder smarthome-baserede enheder, hedder “Bespoke”. I modsætning til f.eks. ovnen og køleskabet så har Bespoke Jet ikke en app eller en opkobling mod Samsung-platformen SmartThings.

Samsung Bespoke Jet har fire sugestyrker. Jo kraftigere den suger, jo mindre strøm har du. Til gengæld er den som nævnt ret effektiv selv på minimumsstyrken.

  • Minimum: 50 minutter
  • Mellem: 25 minutter
  • Max: 15 minutter
  • Jet: 9 minutter

Efter endt støvsugning sætter du maskinen i oplade- og tømningsstationen, hvorefter beholderen tømmes i en støvsugerpose i tårnet. Efter tømning skal du huske (manuelt) at lukke bundstykket i beholderen, da den ellers sender alt hvad du støvsuger ud som en skidt-tsunami ud i hele huset.

Jeg undrer mig over, at Samsung ikke har monteret en sensor, der advarer, hvis bunden ikke er lukket.

ANMELDELSE: Sådan er Roomba-robotstøvsugeren

BILLIGERE ALTERNATIV: Hvis du synes 8.500 kroner er for meget, kan du finde en mere simpel batteristøvsuger hos Xiaomi. Vi har ikke prøvet Xiaomi Vacuum Cleaner G11, men prisen er kun 2.999 kroner. Her må du så undvære en tømningsstation.

Konklusion: Fremragende ledningsfri støvsuger, men…

Samsung Bespoke Jet anbefaler

Dette er den første ledningsfrie støvsuger, at jeg har i hænderne i længere tid og jeg er faktisk imponeret over kvaliteten. Jeg tror, at dette er et område, hvor man skal se sig grundigt for. Disse batteridrevne maskiner fås i mange prisklasser og jeg tænker, at der er en stor sammenhæng mellem pris og effektivitet.

Jeg synes det er irriterende, at maskinen ikke kan tage ting i popcorn-størrelse. Bilrengøring kan ligeledes udfordre, men alt i alt gør Samsung Bespoke Jet det fremragende. Jeg er VIRKELIG ked af, at testkittet nu skal returneres.

Når du køber en maskine som denne så husk at tjekke præcis, hvad pakken indeholder. En støvsuger kan godt se billig ud, men det kan være fordi, at der er en anden sammensætning af udstyr i salgspakken.

Det rigtigt store ”men” er prisen. Den er nemlig dyr. Er du parat til at give 8.500 kroner?

5 ud af 6 stjerner – og en stor anbefaling herfra.

VIDEOTEST: Måske er dette den bedste robotstøvsuger

Se også produktsiden for Bespoke Jet for mere information.

Aktuelle priser på Samsung Bespoke Jet

Herunder kan du se dagspriserne på Samsung Bespoke Jet – model: VS20A95943N/WA.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?

Forsøg venligst at genindlæse siden, og vent et øjeblik.

Fordele og lidt at tænke over

Fordele

  • Støvsuger rigtigt godt selv på den laveste styrke
  • Roterende børster løfter meget snavs op
  • Stort udvalg af tilbehør / mundstykker i pakken
  • Kører lang tid på en opladning
  • Let at styre og komme omkring med
  • Rimelig pris for støvsugerposer

Lidt at tænke over

  • Større ting som popcorn kan ikke passere i støvsugeren
  • Bilrengøring kan lade sig gøre men tager længere tid
  • Kan du lide designet? Den skal jo stå fremme!
  • Ingen sensor der advarer om åben beholder
  • Prisen er i den høje ende

Mere til historien

Mit testkit indeholdt en opbevaringsstander til de forskellige mundstykker. Standeren indeholder desuden opladningsplads til et ekstra batteri, der medfulgte.

Samsung Bespoke Jet
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram