Måske den bedste robotstøvsuger

VIDEO: En god og billig robotstøvsuger der samtidigt er smart og støvsuger godt… Kom tæt på Xiaomi Mi Robot Vacuum.

Den bedste robotstøvsuger lige nu er nok Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra.

Til en overkommelig pris får du en robot, der både støvsuger fint, ikke larmer ret meget og hvor foret i lommen ikke trækkes med ud, når du betaler.

Mi Robot er en smarthome-robot, som laserscanner din bolig og skaber en 3D-model i den tilhørende app. Du kan derfor sende robotten ud i køkkenet, når aftensmaden er overstået eller støvsuge udvalgte områder, uden du behøver vente på, at robotten har været hele huset igennem først.

Blandt mange robotstøvsugere jeg har prøvet, så er Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra og den konkurrerende iRobot Roomba J7+ de to, som har lettest ved at finde rundt i hjemmet. Min oplevelse er, at nogle producenter siger, at deres robot er intelligent, men alligevel kan den ikke finde rundt – eller finde hjem til opladestationen.

På dette udmærker Xiaomi og iRobot sig meget positivt.

Kører udenom rod og ledninger

Du behøver ikke rydde klinisk op, inden robotstøvsugeren sættes i gang. Den kører fint uden om legetøj eller ledningen fra mobilopladeren, som ligger på gulvet.

Jeg har også oplevet, at denne maskine undgår at hænge fast i de tværgående stænger langs gulvet fra mine barstole. Det er ellers et problem for langt de fleste støvsugerrobotter.

Du skal stadig flytte stole og have et alternativ, når det handler om at komme ind i krogene. En robotstøvsuger er et supplement – ikke en erstatning til enten en gammeldags støvsuger med ledning eller en af de nye ledningsfrie typer.

GUIDE: Tænk over dette før du køber robotstøvsuger

Konklusion: God til prisen

Som nævnt er Roomba J7+ en rigtig god robot, men den er dyrere end Xiaomi. Begge maskiner har ret mange af de samme funktioner og udfører dem i forholdsvis ensartet kvalitet, men Xiaomi vinder på prisen.

Det komplette sæt med oplade- og tømningsstation har jeg fundet til 4.699 kroner. Bemærk at tømningsstationen købes som særskilt tilbehør. Det betyder, at du kan købe Xiaomi-støvsugeren alene for omkring 3.200 kroner, hvis ikke du har plads til det fulde kit.

Du kan her læse en uddybende anmeldelse af Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra.

Se dagsprisen og detaljerne om Vacuum-Mop 2 Ultra her %%%%

Til slut skal det med, at mobbefunktionen mest af alt bare overtørrer gulvet. Dette er ikke en gulvvaskemaskine.

Karakteren er 5 ud af 6 stjerner.

Læs også testen af Roomba J7+ fra iRobot.

Mere til historien

Robotstøvsugere klarer sig bedst steder, hvor der ikke er dørtrin eller meget små dørtrin. Gammeldags dørtrin i 70’er- og 80’er-boliger er robotterne ikke gode venner med.

Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Xiaomi 13-serien annonceres 1. december

Der har været mange rygter og spekulationer, men nu har Xiaomi bekræftet. Xiaomi 13-serien vil blive lanceret torsdag den 1. december 2022.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram