iRobot OS gør Roomba j-serien endnu smartere

Der er mange, som har tænkt rod, efterladenskaber fra dyr og lignende var et problem, når det kom til robotstøvsugere. Men sådan behøver det ikke være.

Roomba j-serien har iRobot OS (Foto: iRobot)
Roomba j-serien har iRobot OS (Foto: iRobot)

iRobot kender de fleste måske som en producent af robotstøvsuger. Men de er meget mere end det. Og nu er iRobot klar med deres eget styresystem, der hedder iRobot OS. Det er en videreudvikling af Genius Home Intelligence-platformen.

Robotstøvsugeren rydder vejen for det intelligente hjem

Der findes mere end 20 millioner Wi-Fi-tilsluttede iRobot-enheder rundt i verden, hvilket også betyder at iRobot OS har mere end 2,7 millioner rengøringsmissioner hver dag på verdensplan.

iRobot OS vil forsøge at gøre det endnu nemmere at få et renere, sundere og smartere hjem. iRobot OS byder derfor på kæledyrsfunktioner, stemmekommandoer og har generelt genkendt flere objekter end nogen anden robot.

Noget af det, som for alvor kan gøre, at kæledyrsejere ikke ønsker en robotstøvsuger, det kan være, hvis der sker ”uheld” i hjemmet, så der ligger efterladenskaber. Kører en støvsuger rundt i det og derefter videre rundt i huset, så er der for alvor problemer. iRobot OS og Roomba j7 og j7+ er gode til at identificere undgå at køre i efterladenskaber fra dyr (i fast form).

-”Med kæledyrscentrerede funktioner som kæledyrslås og adgang-forbudt zoner, som forhindrer robotten i at rengøre omkring bl.a. mad- og vandskåle samt intelligente forslag som anbefalede rengøringsplaner i fældesæsonen, er iRobots produkter perfekte til dig med kæledyr,” sådan lyder det selv fra iRobot.

ANMELDELSE: Den bedste robotstøvsuger er Roomba J7+

Roomba j7 og Roomba j7+, der er de to robotstøvsugere med iRobot OS, kan undgå sko, strømper, ledninger, hovedtelefoner, tøj, håndklæder og som nævnt efterladenskaber fra dyr (i fast form).

Faktisk har de i skrivende stund registreret mere end 43 millioner genstande i folks hjem – og computervisionsplatformen gør, at de kan genkende mere end 80 almindelige ting. Så der kan blive støvsuget flere steder, selvom der ikke er ryddet op på forhånd.

GUIDE: Robotstøvsuger: Tænk over dette før du køber

Roomba j7-serien er blevet den mest solgte robot i både USA og Japan siden den blev lanceret i september 2021. Herhjemme koster Roomba j7 omkring 3.999 kroner og Roomba j7+ har en pris omkring 5.999 kroner.

Se test af en ledningsfri støvsuger

Mere til historien

iRobot OS understøtter cirka 600 kommandoer til Alexa, Google Assistant og Siri. Og den eneste robot, som forstår en besked om at rengøre målrettede områder som ”rundt om sofaen”.

Se også:
VIDEO: Måske den bedste robotstøvsuger

Ny robotplæneklipper trimmer græsset uden kabler og GPS

Roboticmover A1 anvender sensorteknologi fremfor satellitter og kabler, men virker det?

(mere…)
Kabelfri robotplæneklipper har fået en prisvenlig lillebror

Segway udvider sortimentet af kabelfrie robotplæneklippere med en prisvenlig model.

(mere…)
Robotplæneklipper går nu helt til kanten uden kabler

Husqvarna har sluppet to kabelfrie robotplæneklippere løs. De kan begge spare dig for endnu mere havearbejde.

(mere…)
Amazons køb af iRobot blokeres måske af Margrethe Vestager

Det ser sort ud for Amazons opkøb af iRobot, som ventes blokeret af EU-Kommissionen.

(mere…)
Sådan bliver årets robotplæneklippere

I 2024 sendes robotplæneklipperne i forskellige retninger - blandt andet med kunstig intelligens og GPS.

(mere…)
EU spænder ben for Amazons opkøb af iRobot

EU-Kommissionen har meddelt Amazon, at det kan være skadeligt for konkurrencen, hvis de godkender opkøbet af iRobot.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram