Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

Netatmo Smart Udendørs Kamera og Netatmo Smart Udendørs Kamera med Sirene understøttes nu i Apple HomeKit Secure Video (Foto: Netatmo)
Netatmo Smart Udendørs Kamera og Netatmo Smart Udendørs Kamera med Sirene understøttes nu i Apple HomeKit Secure Video (Foto: Netatmo)

Der var noget tekst i koderne til iOS 16-beta, som indikerede, at Apple ville droppe understøttelsen til iPads, så de ikke længere kan bruges som HomeKit hub. Men det er altså ikke den fulde sandhed. Det skriver The Verge.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Ifølge Apple vil iPads ikke miste understøttelse til det, som de i forvejen kan. Den får dog ikke en vigtig opgradering, der vil blive tilgængelig senere.

- ”iOS 16 og iPadOS 16 vil fortsætte med at understøtte iPad som HomeKit hub uden tab af funktionalitet,” udtaler Apples talsmand Catherine Franklin til The Verge.

Som sagt er der dog en ”hage ved det” og det er, at Apple arbejder på introduktionen af en ny ”architecture” til den nye Home-app i iPadOS 16. Og iPad’en vil ikke være understøttet som HomeKit hub med den ”architecture”.

Er du afhængig af din iPad til HomeKit hub, så skal du blot lade være med at opdatere til den nye ”architecture” og nyde de eksisterende funktioner.

Hvordan det helt præcist vil adskille sig fra den gamle ”architecture”, er uvist. Det vides dog, at iPads ikke vil kunne benytte enheder, som gør brug af Matter-standarden. Apple har nemlig skrevet, at Matte-tilbehør kræver et Apple TV eller HomePod, som HomeKit hub. Dermed kan understøttelsen af Matter være det, som adskiller de to fra hinanden.

Smarthome-standarden Matter er atter forsinket

I Danmark vil det derfor være Apple TV, som de fleste vil benytte, da HomePod i skrivende stund ikke er tilgængelig på vores marked.

Mere til historien

Det er spændende om HomePod vil blive tilgængelige på det danske marked, når iPad’en ikke længere er understøttet med Matter-tilbehør.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram