Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

Netatmo Smart Udendørs Kamera og Netatmo Smart Udendørs Kamera med Sirene understøttes nu i Apple HomeKit Secure Video (Foto: Netatmo)
Netatmo Smart Udendørs Kamera og Netatmo Smart Udendørs Kamera med Sirene understøttes nu i Apple HomeKit Secure Video (Foto: Netatmo)

Det er i skrivende stund muligt at benytte en iPad, Apple TV eller HomePod, som HomeKit Hub. Men det er snart slut.

Apple har netop bekræftet, at ved frigivelsen af de kommende store softwareopdateringer: iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura, så ændres der på denne mulighed og det vil efterfølgende kun være Apple TV og HomePod/HomePod Mini, der kan bruges som HomeKit Hub.

I Danmark er HomePod og HomePod Mini ikke tilgængelige. Det er derfor kun Apple TV, som danskerne kan benytte sig af efterfølgende.

Det er også muligt at opsætte HomeKit uden en hub, men så kræver det, at du er på samme trådløse netværk for dine enheder kan få beskeder og du kan styre diverse smarthome-produkter.

Der har været lidt rygter om iPad ville forsvinde som HomeKit Hub, da Steve Moser fra MacRumors havde luret det i koderne, men nu har Apple altså bekræftet det.

Apple har iikke yderligere forklaret, hvorfor det ikke længere er muligt. Om det er den kommende Matter integration, som er forklaringen, er derfor uvist.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

I første betaversion af iPadOS 16 var det fortsat muligt at vælge iPad, som HomeKit Hub.

Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

(mere…)
Hvad sker der med Homey smarthome?

Homey-systemet er blevet opkøbt af LG. Hvad nu?

(mere…)
Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram