Sonos næste soundbar hedder Sonos Ray

Er du på udkig efter en soundbar, som ikke har en tårnhøj pris? Du kan glæde dig til Sonos kommende soundbar, Sonos Ray.

3D-billeder af det som formentlig bliver den kommende Sonos "Fury" soundbar (Kilde: The Verge)
3D-billeder af det som formentlig bliver den kommende Sonos "Fury" soundbar, som ifølge de seneste rygter, vil få det endelige navn Sonos Ray (Kilde: The Verge)

Først Beam, så Arc og nu Ray. Det er navngivningen på soundbars fra Sonos. Vi har tidligere skrevet, at der florerede rygter om, at Sonos var på vej med en ”budget-soundbar”. Nu er der lidt nyt. Det forlyder nemlig, at den kommende soundbar fra Sonos vil få navnet Sonos Ray. Det skriver The Verge.

Det ventes, at den kommende soundbar vil få en pris på omkring 249 dollars. Dermed er det tæt på halv pris af Sonos Beam.

ANMELDELSE: Sådan lyder Sonos Beam - generation 2

Dermed vil Ray altså være den billigste soundbar i Sonos' lineup, hvor de dyrere modeller er Sonos Beam og topmodellen Arc. Læs vores test af Sonos Arc her.

Sonos har i skrivende stund ikke offentliggjort den nye soundbar. Det er altså derfor fortsat rygter og spekulationer.

Mere til historien

Sonos og Ikea har et samarbejde, der efterhånden har givet en del "Ikea-Sonos"-produkter. Seneste er anden generation af den trådløse Wi-Fi-højttaler Symfonisk, der også er kendt som “hyldehøjttaleren”. I forhold til første generation er prisen dog steget en del - faktisk 25 procent.

Sonos Sub Mini test | baspower til fornuftpris

TEST: Den er lille - men MEGET effektiv. Sonos Sub Mini er meget større (i lyden) end du regner med.

(mere…)
Endelig kom den – Sonos Sub Mini

Den prisvenlige subwoofer Sonos Sub Mini er endelig offentliggjort. Her er, hvad du skal vide.

(mere…)
Ny high-end Sonos-højttaler er måske på vej

RYGTE: En ny stor Sonos højttaler, der kan sprede lyden i næsten alle retninger er på vej.

(mere…)
Er det Sub Mini Sonos udskyder?

Sonos bekræfter, at et nyt produkt udskydes til senere på året. Måske drejer det sig om en længe ventet mini-subwoofer.

(mere…)
Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Sonos Ray test | Sådan lyder en soundbar til lavpris

TEST: Prisen er lav, men lyden ret fornuftig. Kraftig bas må du undvære, men lyden fylder alligevel ret meget. Læs min Sonos Ray test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram