Sonos næste soundbar hedder Sonos Ray

Er du på udkig efter en soundbar, som ikke har en tårnhøj pris? Du kan glæde dig til Sonos kommende soundbar, Sonos Ray.

3D-billeder af det som formentlig bliver den kommende Sonos "Fury" soundbar (Kilde: The Verge)
3D-billeder af det som formentlig bliver den kommende Sonos “Fury” soundbar, som ifølge de seneste rygter, vil få det endelige navn Sonos Ray (Kilde: The Verge)

Først Beam, så Arc og nu Ray. Det er navngivningen på soundbars fra Sonos. Vi har tidligere skrevet, at der florerede rygter om, at Sonos var på vej med en ”budget-soundbar”. Nu er der lidt nyt. Det forlyder nemlig, at den kommende soundbar fra Sonos vil få navnet Sonos Ray. Det skriver The Verge.

Det ventes, at den kommende soundbar vil få en pris på omkring 249 dollars. Dermed er det tæt på halv pris af Sonos Beam.

ANMELDELSE: Sådan lyder Sonos Beam – generation 2

Dermed vil Ray altså være den billigste soundbar i Sonos’ lineup, hvor de dyrere modeller er Sonos Beam og topmodellen Arc. Læs vores test af Sonos Arc her.

Sonos har i skrivende stund ikke offentliggjort den nye soundbar. Det er altså derfor fortsat rygter og spekulationer.

Mere til historien

Sonos og Ikea har et samarbejde, der efterhånden har givet en del “Ikea-Sonos”-produkter. Seneste er anden generation af den trådløse Wi-Fi-højttaler Symfonisk, der også er kendt som “hyldehøjttaleren”. I forhold til første generation er prisen dog steget en del – faktisk 25 procent.

Sonos er på vej med spændende nyt

Et nyt spændende produkt er på vej fra Sonos og forventningerne er store.

(mere…)
Sonos Move 2 test | Forbedret, tung og dyr

TEST: Batteritiden er længere, og lyden er bedre, men vægten og prisen er stadig høj. Læs min test af den transportable højttaler, Sonos Move 2, her.

(mere…)
Ny kraftig batterihøjttaler fra Sonos – Move 2

Sonos Move 2 har kraftigere lyd, længere batteritid, trådløs opladning og holder til vand.

(mere…)
Nu kan du købe Sonos højttalere med rabat

PRISTJEK: Sonos har i en begrænset periode sat prisen ned på udvalgte produkter, men er de så billigere? Det har vi tjekket.

(mere…)
Sonos Era 100 test | minimale lydforskelle

TEST: Era 100 lyder fint og har et par esser i ærmet. Lyden er dog ikke afgørende forskellig fra Sonos One.

(mere…)
Soundbar duel: Sonos vs. Samsung

Dy får federe lyd når du ser film og serier. Vi har testet to prisvenlige soundbar systemer fra Samsung og Sonos. Der er én klar vinder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram