Sonos næste soundbar hedder Sonos Ray

Er du på udkig efter en soundbar, som ikke har en tårnhøj pris? Du kan glæde dig til Sonos kommende soundbar, Sonos Ray.

3D-billeder af det som formentlig bliver den kommende Sonos "Fury" soundbar (Kilde: The Verge)
3D-billeder af det som formentlig bliver den kommende Sonos "Fury" soundbar, som ifølge de seneste rygter, vil få det endelige navn Sonos Ray (Kilde: The Verge)

Først Beam, så Arc og nu Ray. Det er navngivningen på soundbars fra Sonos. Vi har tidligere skrevet, at der florerede rygter om, at Sonos var på vej med en ”budget-soundbar”. Nu er der lidt nyt. Det forlyder nemlig, at den kommende soundbar fra Sonos vil få navnet Sonos Ray. Det skriver The Verge.

Det ventes, at den kommende soundbar vil få en pris på omkring 249 dollars. Dermed er det tæt på halv pris af Sonos Beam.

ANMELDELSE: Sådan lyder Sonos Beam - generation 2

Dermed vil Ray altså være den billigste soundbar i Sonos' lineup, hvor de dyrere modeller er Sonos Beam og topmodellen Arc. Læs vores test af Sonos Arc her.

Sonos har i skrivende stund ikke offentliggjort den nye soundbar. Det er altså derfor fortsat rygter og spekulationer.

Mere til historien

Sonos og Ikea har et samarbejde, der efterhånden har givet en del "Ikea-Sonos"-produkter. Seneste er anden generation af den trådløse Wi-Fi-højttaler Symfonisk, der også er kendt som “hyldehøjttaleren”. I forhold til første generation er prisen dog steget en del - faktisk 25 procent.

Sonos bluetooth-højttaler fås nu i smarte farver

Den roste transportable højttaler, Sonos Roam, kommer nu i smartere farver, som er lidt mere interessante end sort og hvid.

(mere…)
Mød Sonos Ray – en soundbar til lavpris

Sonos Ray leverer mere power til lyden i dit TV – til en yderst overkommelig pris.

(mere…)
Ny Sonos-soundbar til halv pris er måske på vej

Rygterne svirrer om, at Sonos er på vej med en ny billigere soundbar, som vil koste tæt på det halve af Sonos Beam.

(mere…)
Fed transportabel Sonos-højttaler kommer i en billigere version

Sonos Roam SL er navnet på en ny Sonos Roam, der snart kan købes i Danmark. Priserne er justeret en smule.

(mere…)
Ikeas og Sonos Wi-Fi-højttaler er steget gevaldigt i pris

Der er ikke mange nyheder for pengene i Ikeas "faceliftede" anden generation af Wi-Fi højttaleren Symfonisk.

(mere…)
Sonos vinder stor sag mod Google

Google har krænket flere af Sonos' patenter. Derfor skal Google inden for 60 dage fjerne Sonos-ejede funktioner fra flere Google-produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram