Nye budgetmobil til 1.900 kroner - mød Moto G52

Motorola kan noget med fornuftige telefoner til gode priser og nu har de lige introduceret en ny. Mød Motorola Moto G52.

2022_Moto G52_Glacier Blue_FRONTBACK
Motorola er klar med den nye budgetmodel Moto G52 (Foto: Motorola)

Den nyeste tilføjelse til Moto G familien bliver Motorola Moto G52. En 161 x 74.5 x 8 mm. stor telefon der vejer 169 gram. Forsiden består af en 6,6 tommer Full HD+ AMOLED skærm med en opdateringshastighed på 90 Hz.

Til at matche skærmen lydmæssigt, er Moto G52 udstyret med to store højtalere, der understøtter Dolby Atmos. Der skulle altså være rig mulighed for at leve sig ind film og serier på telefonen eller bare lytte til musik.

Telefonen er udstyret med et triplekamerasystem med en hovedkamerasensor på 50 megapixels, et ultravidvinkel på 8 megapixels og et makrokamera på bagsiden. Foran finder vi et 16 megapixels kamera til selfies.

Motorola_2022_MOTO-G52_5
G52 kommer i tre farver. Charcoal Grey, Porcelain White og Glacier Blue (Foto: Motorola)

Til at drive alt det fine isenkram har Motorola brugt et Snapdragon 680 chipset, der kan udstyres med enten 4 GB RAM og 128 GB lager eller 6 GB RAM og 256 GB lager. Lagerpladsen kan udvides med SD-kort.  

Telefonen kommer med et 5.000 mAh batteri der oplades med Motorolas 33 watt hurtigoplader. Kigger man på tidligere Moto G-modeller, er det lig med lang batteritid og hurtig opladning.

ANMELDELSE: Motorola Edge 30 Pro er en topmodel til ’lavpris’

Stadig en ren Android oplevelse

Motorola_2022_MOTO-G52_17
Motorola har igen valgt at holde fast i den rene Android oplevelse (Foto: Motorola)

Motorola holder heldigvis fast i deres rene udgave af Android. Denne gang i version 12 med de nye privatlivsindstillinger og lettere administration af tilladelser der giver brugerne et klart og omfattende overblik over, hvornår apps har adgang til deres enhedsplacering, kamera eller mikrofon.

Den nye Motorola Moto G52 har en vejledende pris på 1.899 kroner. Der er endnu ikke meldt noget ud om, hvornår vi får den i butikkerne.

Mere til historien

Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at teste en anden budgetmodel fra Motorola. Nemlig Moto G71 5G. En telefon jeg var aldeles tilfreds med og mener kan dække de fleste brugeres behov.

Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram