Angry Birds Classic er tilbage til mobilen

Angry Birds er tidligere fjernet fra App Store og Google Play Store, men nu er der godt nyt. Rovio er nemlig klar med nyt classics Angry Birds.

Angry Birds er tilbage fra Rovio (Foto: Rovio)
Angry Birds er tilbage fra Rovio (Foto: Rovio)

Angry Birds er uden tvivl et af de mest populære mobilspil gennem tiderne og de har lanceret forskellige versioner siden 2009. Det er spilfirmaet Rovio, der har produceret og udviklet spillet.

Nu er det populære Angry Birds spil tilbage i App Store med en ny motor og ingen ”in-app køb”.

Angry Birds er fyldt 10 år

Spillet er genopbygget med en Unity-motor, hvilket skulle give en bedre oplevelse på tværs af enheder og platforme. Rovio forsikrer, at alle aspekter af det originale Angry Birds-spil er bevaret.

- "Mens vi genopbyggede Angry Birds, var vi meget omhyggelige med at bevare følelsen af ​​det originale Angry Birds-spil," siger executive producer, Sami Ronkainen.

Den nye version er bygget på versionen fra 2012.

Rovio fjernede selv de første Angry Birds-spil fra App Store i 2019 og frem. Dette skyldes, at de ikke længere var fuldt kompatible med nyere enheder.

Er du til det nye Angry Birds spil, så koster det 9 kroner at købe i Apples App Store, mens det koster 7 kroner i Google Play Store. Derefter er det gratis at spille og uden reklamer.

Du finder Rovio Classics: Angry Birds i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Rovio Classics kommer som nævnt uden in-app køb og reklamer, men har du en iPad eller iPhone, så kan du benytte familiedeling, så følger disse også andre brugere.

Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

(mere…)
Sega retro-konsol lanceres i oktober

Sony har tidligere sendt en retro-konsol på markedet og nu er turen kommet til Sega, der til oktober er klar med Sega Mega Drive 2.

(mere…)
Designet på Asus ROG Phone 6D Ultimate afsløret

Flere gamertelefoner på vej fra Asus i nær fremtid. Designet er nu afsløret.

(mere…)
Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram