Angry Birds er fyldt 10 år

2

Angry Birds er netop fyldt 10 år. Spillet har været med siden smartphones spæde start. Bliv klogere på lidt af historien her.

Angry Birds (Foto: Rovio)
Angry Birds (Foto: Rovio)

Angry Birds har nærmest fulgt smartphonen siden den spæde start og det går virkelig op for en nu. Angry Birds fyldte i går (10. december 2019) 10 år. Helt præcis debuterede det første Angry Birds mobilspil nemlig den 10. december 2009.

Det i sig selv er noget af en præstation. Angry Birds var også det første mobilspil, som nåede 1 milliard downloads. Siden da er spillet downloadet mere end 4,5 milliarder gange. Det skriver Engadget.com.

Angry Birds er også lanceret i forskellige versioner, som dog langt fra har været lige succesfulde allesammen. Versionerne er følgende: Angry Birds, Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio, Angry Birds Space, Angry Birds Star Wars, Angry Birds Friends, Angry Birds Star Wars II, Angry Birds Go!, Angry Birds Epic, Angry Birds Transformers, Angry Birds Stella, Angry Birds Pop!, Angry Birds 2, Angry Birds Fight, Angry Birds Action, Angry Birds Blast!, Angry Birds Evolution, Angry Birds Match, Angry Birds Dream Blast og Angry Birds Pop! 2.

Hele forretningen omkring Angry Birds har også været enorm og meget mere end mobilspillet, da der har været en masse forskelligt merchandise, samt film m.m.

Angry Birds 2 slår alle download-rekorder

Rovio, som star bag Angry Birds, har foruden det populære spil også udviklet en række andre spil – omkring 50 spil er det blevet til i skrivende stund. Du kan blive klogere på Rovio og deres udgivelser her.

Det er spændende at se om Angry Birds også følger med i “2020’erne”. Tror du, at Angry Birds fortsat vil være et hit?

Mere til historien

Modsat Angry Birds har det populære danske mobilspil, Subway Surfers, også sendt en række opdateringer ud til deres spil og dermed holdt det “up-to-date”. Subway Surfers har dog været samme version og dermed “blot” opdateringer, hvor brugerne altså ikke har skulle downloade nye spil.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer