Angry Birds 2 slår alle download-rekorder

2

Kort-nyt: Der er ingen tvivl om, at Angry Birds er succesfuldt, og det ser ud til efterfølgeren også bliver en succes. Angry Birds 2 har allerede slået alle download-rekorder.

Angry Birds (Foto: Rovio)
Angry Birds (Foto: Rovio)

Selvom der findes et utal af forskellige specialeditions og spin-offs, så har det taget næsten fem år før det populære mobilspil Angry Birds har fået en ”helt rigtig” efterfølger.

De vrede fugle er tilbage – Angry Birds 2

Og allerede nu har Angry Birds 2 slået alle download-rekorder og passeret 20 millioner mærket i samme uge, som spillet er blevet tilgængeligt. For at nå samme tal tog det 9 måneder for det originale Angry Birds-spil. Det skriver GSMArena.com.

Angry Birds 2 er også ved at gøre sit indtog i Kina takket være Rovios partnerskab med Kunlun.

– ”En ny generation af kinesiske spillere er ved at lære de vrede fugle at kende, og fremtiden ser lys ud i samarbejde med Kunlun, der er en af de vigtigste spillere i den kinesiske spilindustri,” siger Chief Commercial Officer Alex Lambeek.

Du kan downloade Angry Birds 2 gratis fra Apples App Store og Google Play Store. Spillet er ikke tilgængeligt i Windows Phone Store.

 

Mere til historien

Tilbage i 2014 skrev vi historien om de ”glemte spil” – denne artikel kan vi dog fortsat henvise til og anbefale jer at tjekke ud. Vi har selv netop brugt god tid på de ”glemte spil”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer