Angry Birds 2 slår alle download-rekorder

Kort-nyt: Der er ingen tvivl om, at Angry Birds er succesfuldt, og det ser ud til efterfølgeren også bliver en succes. Angry Birds 2 har allerede slået alle download-rekorder.

Angry Birds (Foto: Rovio)

Angry Birds (Foto: Rovio)

Selvom der findes et utal af forskellige specialeditions og spin-offs, så har det taget næsten fem år før det populære mobilspil Angry Birds har fået en ”helt rigtig” efterfølger.

De vrede fugle er tilbage – Angry Birds 2

Og allerede nu har Angry Birds 2 slået alle download-rekorder og passeret 20 millioner mærket i samme uge, som spillet er blevet tilgængeligt. For at nå samme tal tog det 9 måneder for det originale Angry Birds-spil. Det skriver GSMArena.com.

Angry Birds 2 er også ved at gøre sit indtog i Kina takket være Rovios partnerskab med Kunlun.

– ”En ny generation af kinesiske spillere er ved at lære de vrede fugle at kende, og fremtiden ser lys ud i samarbejde med Kunlun, der er en af de vigtigste spillere i den kinesiske spilindustri,” siger Chief Commercial Officer Alex Lambeek.

Du kan downloade Angry Birds 2 gratis fra Apples App Store og Google Play Store. Spillet er ikke tilgængeligt i Windows Phone Store.

 

Mere til historien

Tilbage i 2014 skrev vi historien om de ”glemte spil” – denne artikel kan vi dog fortsat henvise til og anbefale jer at tjekke ud. Vi har selv netop brugt god tid på de ”glemte spil”.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.