Angry Birds 2 slår alle download-rekorder

Kort-nyt: Der er ingen tvivl om, at Angry Birds er succesfuldt, og det ser ud til efterfølgeren også bliver en succes. Angry Birds 2 har allerede slået alle download-rekorder.

Angry Birds (Foto: Rovio)

Angry Birds (Foto: Rovio)

Selvom der findes et utal af forskellige specialeditions og spin-offs, så har det taget næsten fem år før det populære mobilspil Angry Birds har fået en ”helt rigtig” efterfølger.

De vrede fugle er tilbage – Angry Birds 2

Og allerede nu har Angry Birds 2 slået alle download-rekorder og passeret 20 millioner mærket i samme uge, som spillet er blevet tilgængeligt. For at nå samme tal tog det 9 måneder for det originale Angry Birds-spil. Det skriver GSMArena.com.

Angry Birds 2 er også ved at gøre sit indtog i Kina takket være Rovios partnerskab med Kunlun.

– ”En ny generation af kinesiske spillere er ved at lære de vrede fugle at kende, og fremtiden ser lys ud i samarbejde med Kunlun, der er en af de vigtigste spillere i den kinesiske spilindustri,” siger Chief Commercial Officer Alex Lambeek.

Du kan downloade Angry Birds 2 gratis fra Apples App Store og Google Play Store. Spillet er ikke tilgængeligt i Windows Phone Store.

 

Mere til historien

Tilbage i 2014 skrev vi historien om de ”glemte spil” – denne artikel kan vi dog fortsat henvise til og anbefale jer at tjekke ud. Vi har selv netop brugt god tid på de ”glemte spil”.

Angry Birds Classic er tilbage til mobilen

Angry Birds er tidligere fjernet fra App Store og Google Play Store, men nu er der godt nyt. Rovio er nemlig klar med nyt classics Angry Birds.

(mere…)
Angry Birds er fyldt 10 år

Angry Birds er netop fyldt 10 år. Spillet har været med siden smartphones spæde start. Bliv klogere på lidt af historien her.

(mere…)
Rovio på vej med efterfølgeren til Angry Birds

KORT NYT: Mobilspil- og animationsstudiet Rovio har besluttet at gå videre med planerne om en efterfølger til Angry Birds-filmen.

(mere…)
Nu kan du pre-registrere til Super Mario Run på Android

KORT NYT: Vil du spille Super Mario Run på Android? Nu kan du pre-registrere dig.

(mere…)
Samsung søger om eneret til “Beast Mode”, ny funktion?

KORT NYT: Samsung Galaxy S8 forventes klar til april - er dette Samsungs kort i ærmet, for at genvinde tronen?

(mere…)
Galileo – Europas GPS-system er nu online

KORT NYT: Nu kører Galileo – Europas eget positionssystem.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram