Nu kan du dele in-app køb og abonnementer på iPhone og iPad

Apple har åbnet for in-app køb via Familiedeling på iPhone og iPad. Læs her hvordan du aktiverer deling af in-app køb.

Apple har nu gjort det muligt for brugere, der benytter Familie-deling, at dele abonnementer og in-app køb (Foto: MereMobil.dk)
Apple har nu gjort det muligt for brugere, der benytter Familie-deling, at dele abonnementer og in-app køb (Foto: MereMobil.dk)

Tilbage ved WWDC 2020 i sommer fortalte Apple, at en ny feature ville gøre det muligt at dele indholdet af in-app køb på tværs i familien. Kort og godt vil det betyde, at du ikke skal foretage samme indkøb på tværs af alle enheder - men blot én gang i "familien".

GUIDE: Familiedeling på iPhone og iPad – sådan kommer du i gang

Mens det længe har været muligt at dele app køb via Familiedeling, så har det altså ikke været muligt at dele in-app køb. Før nu. Det skriver Pocketnow.com.

Derfor er der også kommet en ny feature i Indstillinger, hvor skal give accept eller det modsatte til at dele disse køb. Så ønsker man ikke at dele, så vælger man det selvfølgelig fra. Men for mange er det en kærkommen feature.

Den nye delings-mulighed er en del af iOS 14, iPadOS 14 og macOS Big Sur.

GUIDE: Få pengene tilbage for en app på iPhone eller iPad-app

For at tillade abonnementer deles går du ind i ”Indstillinger” -> ”Apple ID” -> ”Abonnementer” -> ”Del nye abonnementer”.

Det kræver iOS 14.2 for at få mulighed for at dele abonnementer.

Selvom Apple har åbnet for denne mulighed, er det dog endnu ikke alle apps, som understøtter in-app og abonnementsdeling med familien. Om det bliver det på sigt er i skrivende stund uvist.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple One, som samler dine tjenester hos Apple i ét samlet abonnement, er kommet til Danmark. I Danmark kan man dog ikke vælge den store pakke. Dette skyldes, at vi ikke har tjenesterne Fitness+ og News.

Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Gammel iPhone ventes at nå over 340.000 kroner

En iPhone fra 2007 er på auktion og vurderes til at være en ligeså sikker investering, som de toneangivende aktier.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram