Nu kan du dele in-app køb og abonnementer på iPhone og iPad

0

Apple har åbnet for in-app køb via Familiedeling på iPhone og iPad. Læs her hvordan du aktiverer deling af in-app køb.

Apple har nu gjort det muligt for brugere, der benytter Familie-deling, at dele abonnementer og in-app køb (Foto: MereMobil.dk)
Apple har nu gjort det muligt for brugere, der benytter Familie-deling, at dele abonnementer og in-app køb (Foto: MereMobil.dk)

Tilbage ved WWDC 2020 i sommer fortalte Apple, at en ny feature ville gøre det muligt at dele indholdet af in-app køb på tværs i familien. Kort og godt vil det betyde, at du ikke skal foretage samme indkøb på tværs af alle enheder – men blot én gang i “familien”.

GUIDE: Familiedeling på iPhone og iPad – sådan kommer du i gang

Mens det længe har været muligt at dele app køb via Familiedeling, så har det altså ikke været muligt at dele in-app køb. Før nu. Det skriver Pocketnow.com.

Derfor er der også kommet en ny feature i Indstillinger, hvor skal give accept eller det modsatte til at dele disse køb. Så ønsker man ikke at dele, så vælger man det selvfølgelig fra. Men for mange er det en kærkommen feature.

Den nye delings-mulighed er en del af iOS 14, iPadOS 14 og macOS Big Sur.

GUIDE: Få pengene tilbage for en app på iPhone eller iPad-app

For at tillade abonnementer deles går du ind i ”Indstillinger” -> ”Apple ID” -> ”Abonnementer” -> ”Del nye abonnementer”.

Det kræver iOS 14.2 for at få mulighed for at dele abonnementer.

Selvom Apple har åbnet for denne mulighed, er det dog endnu ikke alle apps, som understøtter in-app og abonnementsdeling med familien. Om det bliver det på sigt er i skrivende stund uvist.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple One, som samler dine tjenester hos Apple i ét samlet abonnement, er kommet til Danmark. I Danmark kan man dog ikke vælge den store pakke. Dette skyldes, at vi ikke har tjenesterne Fitness+ og News.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer