HBO Max og Discovery+ lægges sammen

Der har været mange rygter, men nu er det endelig bekræftet. HBO Max og Discovery+ lægges sammen til én fælles streamingtjeneste.

Discovery HBO Max lock mockup
Discovery+ og HBO Max bliver én fælles streamingtjeneste (Grafik: MereMobil.dk)

Warner Bros og Discovery er blevet ét fælles selskab for noget tid siden, men parterne har måtte afvente godkendelser fra myndighederne. Derfor kan det først nu bekræftes, at streamingtjenesterne Discovery+ og HBO Max lægges samen til én fælles tjeneste.

Hvordan det helt præcis kommer til at ske praksis, er uvist. Her skal der styr på flere ting, så det fortsat sikres, at brugeroplevelsen bliver god og overskuelig.

Ekspert forudser stor udskiftning af streamingtjenester

Der vil i første omgang komme en løsning, hvor der er adgang til de to særskilte tjenester – HBO Max og Discovery+ - som vi kender i dag. Senere vil de forventeligt blive kombineret til én samlet tjeneste.

Det er også uvist om ændringerne vil komme samtidig i hele verden.

Anden prisstruktur

I skrivende stund har HBO Max en anden struktur på det amerikanske marked end i Europa, hvilket blandt andet inkluderer et billigere abonnement med reklamer.

Disney+ på vej med reklamer

Gunnar Wiedensfels, CFO i Discovery, har udtalt, at man går efter at skabe én stærk tjeneste. Så må vi væbne os med tålmodighed, når det handler om hvornår det bliver og hvordan det udmøntes.

Ifølge Variety forventes handlen at blive endeligt godkendt og afsluttet inden for den næste måneds tid.


Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Da HBO Max åbnede i Danmark i sidste år i oktober var intro-prisen 39,50 kroner og halv pris på tjenesten resten af "livet". Dette kan HBO Max nu komme ud af, da tjenesten måske snart ikke eksisterer i "den form længere".

Læs også:
Discovery+ har sat prisen ned

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram