HBO Max åbner i Danmark med halv pris

Nu er HBO Max klar til danskerne. Halv pris, mere og bedre indhold skal lokke kunder væk fra rivalen Netflix.

HBO Max er klar med et godt tilbud til nye abonnenter, som altså kan abonnere på tjenesten til halv pris (39,50 kroner) (Kilde: HBO Max)
HBO Max er klar med et godt tilbud til nye abonnenter, som altså kan abonnere på tjenesten til halv pris resten af livet, hvis alle betingelser overholdes (prisen er fra start 39,50 kroner) (Kilde: HBO Max)

HBO Nordic bliver i dag til HBO Max.

HBO Max er klar med et introduktionstilbud til blot 39,50 kroner om måneden. Det er en besparelse på 50 procent i forhold til normalprisen, som er meldt ud til at være 79 kroner om måneden.

For at gøre brug af åbningstilbuddet skal man tilmelde sig før den 30. november 2021.

Her kan man få HBO Max til 39,50 kroner om måneden og rabatten på 50% vil vare ”resten af livet” eller indtil man opsiger eller ikke opretholder en gyldig betalingsmetode, lyder meldingen fra HBO.

Man skal dog være opmærksom på, at HBO kan hæve prisen. Det HBO Max lover er, at kunder, som opfylder kravene til kampagnetilbuddet får halvtreds procent (50%) rabat fra den aktuelle månedlige abonnementspris (inklusive moms) i det respektive land.

Introduktionstilbuddet viser, at HBO går stærkt ind i konkurrencen mod Disney+, Netflix og Viaplay.

Bedre billedkvalitet og mere indhold

Billedkvaliteten på HBO Max får et løft i forhold til HBO Nordic og udvalgte titler kommer i Ultra HD-opløsning.

HBO Max samler indhold fra Warner Bros., HBO, Max Originals, DC Comics, Cartoon Network, Adult Swim og Turner Classic Movies. Det er også oplyst, at HBO Max giver adgang til mere indhold end HBO Nordic gjorde. 

DC Comics har speciale i superheltefigurer og byder eksempels på Batman og Superman.

HBO Max er også klar med biograffilm fra Warner Brothers 45 dage efter, at filmen har haft biografpremiere.

Skal stjæle fra Netflix

Hidtil har HBO i Danmark været en nichekanal, men HBO Max bliver en kanal for hele familien på linje med Netflix og Disney+, lyder det fra kulturkommentartor Niels Frid-Nielsen.

Netop Netflix bliver et sted, hvorfra HBO Max skal hapse kunder.

Niels Frid har dækket film og kultur gennem de seneste 25 år.

Priskrig lurer rundt om hjørnet

Den vilde introduktion med halv pris resten af livet, er noget rivalen Netflix holder skarpt øje med. Flytter kunderne væk fra Netflix, er en priskrig måske på vej.

– “Hvis det lykkedes HBO Max at gøre indhug i kundedatabasen hos Netflix, tror jeg, at vi får en periode med priskrige. Mit bud er, at det ene tilbud vil overgå det andet”, siger Niels Frid-Nielsen.

Mere unikt indhold er på vej

Unikt indhold er et stærkt kort, når kunderne skal overbevises om fortræffelighederne ved en tjeneste. Netop såkaldte “originals” satser HBO Max også på.

En af de første helt nye satsninger fra HBO Max er serien ‘Kamikaze’, der kommer i november. Kamikaze er en dansk produceret serie, hvor blandt andet Anders Matthesen ses på rollelisten.

Søren Sveistrups Netflix-succes Kastanjemanden er et eksempel på indhold, der lige så godt kunne være landet på HBO Max fremfor Netflix. Det handler om, hvilken platform, der byder den højste pris, fortæller Niels Frid-Nielsen.

– “Når indholdskabere som Søren Sveistrup udvikler nyt og spændende indhold, bliver der i fremtiden endnu flere steder at afsætte indholdet. Den tjeneste som byder mest, vinder. Det gør ondt på DR, der måske ikke kan være med om de fede ting, men forbrugerne får glæde af, at deres tjeneste vil indeholde mere og bedre indhold”.

Derfor er vi danskere vilde med streaming

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mange måder at se HBO Max på

Du har adgang til HBO Max via appen HBO Max, som kan downloades til Android og iOS. Abonnenter af tjenesten kan abonnere på tre enheder på samme tid og du kan lave op til fem personlige profiler.

Du kan se HBO Max på følgende platforme: iPhone, iPad, Android smartphones og tablets, Apple TV, Android TV, Chromecast, Samsung TV (Tizen), Sony TV (Android TV), Philips TV (Android TV), Chrome OS, MacOS, Windows PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One og LG TV (webOS 2018+).

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

HBO har ellers haft tilbudt eksisterende HBO Nordic-kunder at kunne købe adgang til 599 kroner for et år. Men det nye introduktionstilbud er et endnu bedre tilbud. 

Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram