Apple TV+ nærmer sig HBO Max

Apples streamingtjeneste, Apple TV+ vækster stille og roligt og nærmer sig samme markedsandel som HBO Max.

Apple TV 4K, 2021-model
Apple TV 4K, 2021-model. Serien Stillevand ses på skærmen (Foto: MereMobil.dk)

Det er efterhånden to år siden, at Apple lancerede deres egen streamingtjeneste kaldet Apple TV+. En tjeneste som byder på eksklusive film og TV-serier.

Apple TV+ har vækstet, men skulle angiveligt have mistet nogle brugere efter at de reducerede i den gratis prøveperiode tilbage i juli 2021. Det viser en ny rapport fra analysefirmaet JustWatch.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

OM APPLE TV+: Sammenlignet med Netflix eller Disney+ er Apple TV+ ikke et bagkatalog af indhold med lidt nyt på toppen. Tjenesten indeholder primært originalt indhold, der er produceret direkte til platformen. Det gælder blandt andet The Morning Show og børneserien Stillevand.

Der kom dog brugere igen i oktober 2021, hvor de havde nye serier og nye sæsoner på populære programmer. Det var blandt andet Foundation, Invasion og anden sæson af The Morning Show.

Analysefirmaet Just Watchs vurdering af fordelingen af markedsandele for streamingtjenester (KIlde: Just Watch / 9to5mac)
Analysefirmaet Just Watchs vurdering af fordelingen af markedsandele for streamingtjenester (KIlde: Just Watch / 9to5mac)

Ekspert forudser stor udskiftning af streamingtjenester

Apple TV+ havde en markedsandel på 5,6 procent på verdensplan i februar 2022, hvilket er langt efter de store konkurrenter, som Disney+ og Netflix. Dog nærmer Apple TV+ sig HBO Max, der umiddelbart har 7 procent markedsandel på verdensplan.

LÆS OGSÅ: HBO Max og Discovery+ lægges sammen


Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Apple TV+ kan ses via Apple TV, der også jævnligt får softwareopdateringer. Der er eksempelvis lige kommet en ny opdatering til Apple TV.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram