Apple TV+ nærmer sig HBO Max

Apples streamingtjeneste, Apple TV+ vækster stille og roligt og nærmer sig samme markedsandel som HBO Max.

Apple TV 4K, 2021-model
Apple TV 4K, 2021-model. Serien Stillevand ses på skærmen (Foto: MereMobil.dk)

Det er efterhånden to år siden, at Apple lancerede deres egen streamingtjeneste kaldet Apple TV+. En tjeneste som byder på eksklusive film og TV-serier.

Apple TV+ har vækstet, men skulle angiveligt have mistet nogle brugere efter at de reducerede i den gratis prøveperiode tilbage i juli 2021. Det viser en ny rapport fra analysefirmaet JustWatch.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

OM APPLE TV+: Sammenlignet med Netflix eller Disney+ er Apple TV+ ikke et bagkatalog af indhold med lidt nyt på toppen. Tjenesten indeholder primært originalt indhold, der er produceret direkte til platformen. Det gælder blandt andet The Morning Show og børneserien Stillevand.

Der kom dog brugere igen i oktober 2021, hvor de havde nye serier og nye sæsoner på populære programmer. Det var blandt andet Foundation, Invasion og anden sæson af The Morning Show.

Analysefirmaet Just Watchs vurdering af fordelingen af markedsandele for streamingtjenester (KIlde: Just Watch / 9to5mac)
Analysefirmaet Just Watchs vurdering af fordelingen af markedsandele for streamingtjenester (KIlde: Just Watch / 9to5mac)

Ekspert forudser stor udskiftning af streamingtjenester

Apple TV+ havde en markedsandel på 5,6 procent på verdensplan i februar 2022, hvilket er langt efter de store konkurrenter, som Disney+ og Netflix. Dog nærmer Apple TV+ sig HBO Max, der umiddelbart har 7 procent markedsandel på verdensplan.

LÆS OGSÅ: HBO Max og Discovery+ lægges sammen


Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Apple TV+ kan ses via Apple TV, der også jævnligt får softwareopdateringer. Der er eksempelvis lige kommet en ny opdatering til Apple TV.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Disney+ har store forventninger til reklameudgave

Størstedelen af brugerne af Disney+ vil tilvælge reklameudgaven, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram