Apple klar med nye opdateringer til alle enheder - iOS 15.4 er klar

Apple udsender nye softwareopdateringer til alle produkter lige fra Mac, Apple Watch, Apple TV, iPad og iPhone. Download nu.

iOS 15.1.1
Nu kan du opdatere blandt andet iPhone og iPad (Foto: Apple)

I sidste uge annoncerede Apple nye produkter.

Apple oplyste også, at der var nyt til dem, som har et eksisterende Apple-produkt. Der er nemlig softwareopdateringer på vej over hele linjen.

Det gælder alle enheder fra Mac, Apple Watch, iPad, Apple TV og iPhone.

Nye versioner

  • iPhone: iOS 15.4
  • Apple Watch: watchOS 8.5
  • Apple TV: tvOS 15.4
  • Mac: macOS Montery 12.3

Nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til iOS 15.4 er blandt andet Face ID som virker uden mundbind, nye emojis, Universal Control og en ny stemme til Siri.

Du kan nu downloade iOS 15.4 og iPadOS 15.4 på din enhed, hvis den er understøttet. Du kan også hente opdateringer til Apple Watch, MacOS og tvOS.

Enten kan du vente til du får en besked om, at opdateringen er klar til din enhed eller også kan du søge manuelt efter opdateringen ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Her søges om softwaren er ajour på din enhed.

Du søger på din iPhone i appen “Watch” efter softwareopdateringen til dit Apple Watch. Her går du ind i Generelt -> Softwareopdatering. På Apple TV foregår det på enheden.

Husk altid at tage en backup af din enhed inden du opdaterer.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Den hidtil seneste softwareversion til iPhone er iOS 15.3.1.

Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram