iPhone 13-serien klar i ny farvevariant - se den

Rygterne holdt stik. Den nuværende iPhone 13-serie komer i en ny farvevariant. Se den nye grønne farve her på iPhone her.

Apple er klar med iPhone 13 i en ny grøn farvevariant (Foto: Apple)
Apple er klar med iPhone 13 i en ny grøn farvevariant (Foto: Apple)

Apple har netop præsenteret ny farvevariant af den populære iPhone 13-serie. Rygterne havde svirret inden lanceringen. Det forlød, at iPhone 13 kom i en ny grøn variant. Disse rygter har vist sig at holde stik.

Apple er klar med iPhone 13 og iPhone 13 Mini i grøn, samt iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max i en ”alpine green”. Den danske betegnelse er grangrøn.

Der er ikke tale om nye telefoner, men blot nye farvevarianter. Derfor er specifikationer, fysiske mål osv. helt det samme, som på de iPhone 13-modeller, der allerede er tilgængelige i butikkerne.

- “Med de nye farver har kunderne endnu flere valgmuligheder, når de vil have en iPhone, og vi glæder os enormt meget til, at de begynder at udnytte alle de fordele, iPhone 13-serien har at byde på, f.eks. den uovertrufne ydeevne med A15 Bionic, vores bedste kamerasystemer, enorme forbedringer af batteritiden til hverdagens behov, hurtig 5G, enestående holdbarhed og meget, meget mere," udtaler Bob Borchers, Apples Vice President of Worldwide Product Marketing, i en pressemeddelelse i forbindelse med præsentationen.

Se iPhone 13 og iPhone 13 Pro i grøn og grangrøn

ANMELDELSE: iPhone 13 Pro | En fed gentagelse

De nye farver kan forudbestilles fra på fredag (11. februar 2022) klokken 14.00 og er tilgængelige fra fredag den 18. marts 2022.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Sidste år sendte Apple en lilla variant på markedet af iPhone 13 og iPhone 13 Mini til deres forårsevent, som sidste år blev afholdt i april måned.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram