iPhone 13-serien klar i ny farvevariant - se den

Rygterne holdt stik. Den nuværende iPhone 13-serie komer i en ny farvevariant. Se den nye grønne farve her på iPhone her.

Apple er klar med iPhone 13 i en ny grøn farvevariant (Foto: Apple)
Apple er klar med iPhone 13 i en ny grøn farvevariant (Foto: Apple)

Apple har netop præsenteret ny farvevariant af den populære iPhone 13-serie. Rygterne havde svirret inden lanceringen. Det forlød, at iPhone 13 kom i en ny grøn variant. Disse rygter har vist sig at holde stik.

Apple er klar med iPhone 13 og iPhone 13 Mini i grøn, samt iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max i en ”alpine green”. Den danske betegnelse er grangrøn.

Der er ikke tale om nye telefoner, men blot nye farvevarianter. Derfor er specifikationer, fysiske mål osv. helt det samme, som på de iPhone 13-modeller, der allerede er tilgængelige i butikkerne.

- “Med de nye farver har kunderne endnu flere valgmuligheder, når de vil have en iPhone, og vi glæder os enormt meget til, at de begynder at udnytte alle de fordele, iPhone 13-serien har at byde på, f.eks. den uovertrufne ydeevne med A15 Bionic, vores bedste kamerasystemer, enorme forbedringer af batteritiden til hverdagens behov, hurtig 5G, enestående holdbarhed og meget, meget mere," udtaler Bob Borchers, Apples Vice President of Worldwide Product Marketing, i en pressemeddelelse i forbindelse med præsentationen.

Se iPhone 13 og iPhone 13 Pro i grøn og grangrøn

ANMELDELSE: iPhone 13 Pro | En fed gentagelse

De nye farver kan forudbestilles fra på fredag (11. februar 2022) klokken 14.00 og er tilgængelige fra fredag den 18. marts 2022.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Sidste år sendte Apple en lilla variant på markedet af iPhone 13 og iPhone 13 Mini til deres forårsevent, som sidste år blev afholdt i april måned.

Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram