Apple klar med opdatering med fejlrettelser

Apple er klar med en ny opdatering, der bringer nye fejlrettelser. Der er opdateringer klar til både iPhone og iPad, samt Apple Watch.

iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der nu betyder, at den seneste iOS- og iPadOS-version 15.3.1. 

Opdateringen indeholder ifølge Apple vigtige sikkerhedsopdateringer til iPad og iPhone og retter et problem, der kan forhindre punktdisplays i at svare. 

Nye iPhone-features du kan glæde dig til

Du kan downloade de seneste opdateringer på din iPhone og iPad via Indstillinger. Alt du skal gøre er at gå til Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Så kan du søge manuelt efter opdateringen, hvis den ikke allerede er klar til din enhed.

Også Apple Watch er der en opdatering klar til. Her står ikke noget om, hvad den præcis kommer med foruden den indeholder sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser til Apple Watch. Der kan dog være noget i forhold til punktdisplays her også, men det er altså ikke beskrevet.

Du downloader opdateringen til Apple Watch via Watch-appen på din iPhone.

Har du valgt ikke at opdatere til iOS 15, så skal du måske genoverveje det. Apple udsender ikke længere sikkerhedsopdateringer til iOS 14.

Disse iPhones kan opdateres til iOS 15

Husk altid at tage en backup af din enhed inden du opdaterer.

Mere til historien

Apple har iOS 15.4 ude i anden betaversion, som blandt andet gør det muligt at låse iPhone op med mundbind. Noget der elleres har været forbeholdt iPhone-brugere, som også havde et Apple Watch.

Læs også:
Ny iPhone SE kommer i marts

Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram