Nye iPhone-features du kan glæde dig til

Her er nogle af de funktioner, er ventes at komme til iPhone i 2022.

iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Apple har endelig aktiveret Universal Control i macOS 12.3 og iPadOS 15.4, som netop er udsendt som betaversioner. Senere i år ventes det også at blive tilføjet til iOS

Der kommer desuden flere iOS-funktioner, som du kan glæde dig til. 

Eksempelvis understøttelse af (amerikansk) kørekort i Wallet-appen. Det er ventes dog ikke, at det er en mulighed vi får i Danmark.

De første amerikanske stater, som understøtter featuren, er angiveligt Arizona og Georgia, mens Connecticut, Iowa, Kentucky, Maryland, Oklahoma og Utah vil følge efter. Stater som Colorado, Delaware, Florida og Louisiana har allerede deres egen Digital ID-app, som ikke samarbejder med Apple Wallet i forhold til integration.

TIP: iOS 15: Flyt adresselinjen tilbage i Safari

I Danmark har vi Kørekort appen, som kan bruges, hvis man ønsker at have kørekortet digitalt.

Mark Gurman fra Bloomberg har for nylig rapporteret, at Apple har arbejdet på en ny funktion, som kan hjælpe iPhone med at blive en betalingsterminal. Tidligere har den skulle benytte hardware, som eksempelvis Square Reader. Gurman mener, at det kan blive en del af iOS 16, så måske vi får et smugkig til WWDC i juni.

Apple får angiveligt også senere i 2022 en dedikeret klassisk musik-app. Efter Apple opkøbte den klassiske musikstreamingtjeneste Primephonic sidste år er det i hvert fald en forventning. Appen vil også være tilgængelig for abonnenter af Apple Music – om det er med eller uden ekstra omkostninger er uvist. 

iPhone 13-ejere klager over ”pink-skærm”

Derudover har Apple annonceret, at de er klar med 3D i Apple Maps for flere canadiske byer. Bilmærket Genesis skulle også planlægge at ville understøtte Apples digitale bilnøglefunktion, skriver MacRumors.

Mere til historien

Apple har med iPhone 13-serien sat en ny vild rekord og haft en vækst på 11 procent i forhold til 2020.

Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram