Apple lancerer ny farve af iPhone 13

Foruden en ny iPhone SE- og iPad Air model, samt måske noget Mac – ja så ventes aftenens Apple event også at bringe nye farvevarianter af iPad Air og iPhone 13 til bordet. 

iPhone 13 i en ny mørk grøn farve afsløret af YouTuber Luke Miani (Kilde: YouTuber Luke Miani)
iPhone 13 i en ny mørk grøn farve afsløret af YouTuber Luke Miani (Kilde: YouTuber Luke Miani)

Til aftenens store Apple event, som afholdes i dag (8. marts 2022), lancerer Apple en ny farvevariant af iPhone 13. I hvert fald hvis vi skal tro YouTuber Luke Miani. Det skriver GSMArena.

BEKRÆFTET: Apple har bekræftet iPhone 13 i en ny farve. Se den her

Foruden en ny generation af iPhone SE 5G/iPhone SE (2022) og en ny generation af iPad Air, ja så skulle det også være dagen, hvor iPhone 13 og iPad Air får nye farvevarianter. 

Apple M2-chip spottet før lancering

YouTuber Luke Miani mener nemlig, at Apple er klar med en grøn iPhone 13 og en lille iPad Air. Det skriver han på Appletrack.com og viser i en video på YouTube. Han har også delt billeder af produkterne i de nye farver. Du kan se og høre mere i videoen herunder.

Om det er total fake og mockup en computer, har vi svaret på i aften.

iPad Air i lilla - Kilde: YouTuber Luke Miani
iPad Air afsløret i lilla - mon den præsenteres af Apple? Kilde: YouTuber Luke Miani

NEW Mac Studio & Display design EXCLUSIVE FIRST LOOK! Peek Performance spoiled!

Vi forventer, at det bliver iPhone 13-modellerne (iPhone 13 Mini og iPhone 13), som kommer i den nye grønne farvevariant. Dette gør vi ud fra billederne, der er blevet lækket, samt der i dag er forskel på farvene på ”iPhone 13” og ”iPhone 13 Pro”-modellerne.

Den lilla iPad Air vil formentlig være den lilla-farve, som iPhone 12 kom i sidste år til selvsamme forårs-event. Den lilla iPhone 12 blev præsenteret i april 2021. 

MereMobil.dk dækker aftenens event og du kan blive klogere på, hvad vi forventer Apple præsenterer her

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Selvom Apple umiddelbart er klar med en ny farvevariant af iPad Air og iPhone 13, så betyder det ikke, at specifikationerne er anderledes. 

Læs også:
TEST: iPhone SE | Den skal du bare købe nu
Ny iPhone SE får måske ikke MagSafe

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram