Apple M2-chip spottet før lancering

Før tirsdagens lancering af nye produkter, er der angiveligt fundet beviser for, at en M2-chip er tæt på en præsentation.

M2 chip Apple Silicon

Tirsdag aften løfter Apple sløret for en række nye produkter, her i blandt endnu en chip fra deres egen division Apple Silicon.

Forud for præsentationen tirsdag er der fundet ”beviser” for, at M2-chippen findes, skriver Macrumors.

Det er forventet, at M2-chippen kommer i en opdateret udgave af 13-tommer MacBook Pro og en redesignet MacBook Air, forlyder det.

Ifølge techreporter Mark Gurman fra Bloomberg har en ”kilde i udviklermiljøet” informeret ham om, at Apple tester en chip med 8 CPU-kerner og 10-GPU (grafik-kerner) sammen med den seneste macOS beta.

Angiveligt kommer testversionen macOS 12.3 ud inden for de næste par uger og vil køre på de nye Mac-computere.

OM APPLES CHIPS OG VARME: Intel-versionen af MacBook Pro 16” udmærker sig negativt ved, at du dårligt skal tænke på at åbne en browser og Microsoft Word, inden maskinen bliver varm at sidde med. Min temperaturmåling af hardwaren viste, at Intel-versionen hele tiden er omkring 50-60 grader varm, selv når den ikke er belastet. Varmeudviklingen fra den M1 Pro-baserede er LANGT mindre. Den typiske driftstemperatur er cirka 35-40 grader. Apple M-chips bruger mindre strøm, bliver mindre varme og har en højere ydelse end tilsvarende konkurrerende chipsets.

Ny Mac Mini og opdateret iMac

Ifølge Mark Gurman kommer Apple også med en Mac Mini, der kører på enten M1 Pro eller M1 Pro Max chipsets. Der tales også om en opdateret iMac i første halvdel af i år.

I maj sidste år kom iMac med 24-tommer skærm i en udgave med M1-chip. Efter anmeldelsen udråbte jeg iMac som en af de bedste desktopcomputere på markedet. Du kan læse min iMac anmeldelse her.

Eventen tirsdag vil også præsentere en opdateret version af iPad Air samt iPhone SE 2022. Du kan læse om disse to produktlanceringer her.

På MereMobil.dk dækker vi naturligvis Apples nyheder tirsdag aften. Eventen livestreames fra klokken 19 tirsdag den 8. marts 2022 via Apples hjemmeside.

ANMELDELSE: MacBook Pro med M1 Pro-chip lægger konkurrenterne ned

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Omkring sommeren 2022 er det to år siden, at Apple meddelte, at de inden for to år ville udfase Intel-processorer fra deres lineup. Du kan læse en status på sagen her.

Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Qualcomm klar med nye Snapdragon 8+ Gen 1

Snapdragon 8+ Gen 1 og Snapdragon 7 Gen 1 er to nye processorer fra Qualcomm til henholdsvis high-end og midrange.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram