Nye Apple-produkter på vej – dette forventer vi

Apple afholder en stor produktpræsentation tirsdag den 8. marts. Ny iPhone SE, opdateret iPad Air og en ny Mac-computer er på tapetet.

Apple Peek Performance event forår 2022
Apple Peek performance event afholdes tirsdag den 8. marts 2022 klokken 19. Eventen kan følges online (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Invitationerne til den næste store Apple-præsentation er sendt ud. Forårseventen bliver afholdt tirsdag den 8. marts 2022. Navnet på eventen er "Peek performance" og den sendes live fra hovedkvarteret Apple Park.

Læs her hvordan du følger eventen den 8. marts 2022.

Apple skriver ikke noget om, hvilke nyheder de vil præsentere, men rygterne har længe talt om følgende Apple-nyheder:

  • iPhone SE i en 2022-model
  • iPad Air
  • Mac-computer med Apple Silicon-chip

LÆS OGSÅ: Ny M2-chip spottet før lanceringer

Ny iPhone SE med design fra iPhone 8

Ifølge tidligere rygter vil 2022-versionen af iPhone SE hente sit design fra iPhone 8 og den nye iPhone SE vil angiveligt komme med A15 Bionic-chip.

A15 Bionic er den chip, som anvendes i iPhone 13-serien samt i sjette generation af iPad Mini. Det lægger op til, at den kommende iPhone SE får særdeles kraftig ydelse samt 5G-adgang.

OVERBLIK: Her er de seneste iPhone-nyheder

iPhone SE er Apples billigste smartphone, som er elsket af mange. Godt nok får man ikke topteknologi på kameraet eller Face ID og magnetisk trådløs opladning, kendt som MagSafe. Til gengæld er prisen interessant.

Du kan læse anmeldelsen af iPhone SE-2020 her.

Det forventes, at iPhone SE-2022 vil koste omkring 3.699 kroner som den tidligere model.

Ikke de store iPad-nyheder

Du skal ikke forvente de store forandringer på iPad Air, der i lighed med iPhone SE kommer med A15 Bionic-chipset. Den nuværende iPad Air-model kører på A14 Bionic.

Angiveligt får frontkameraet den såkaldte ”Center Stage”-funktion. Ved videosamtaler over f.eks. Teams vil kamerateknologien forsøge at fastholde dig midt i billedet, selvom du bevæger dig eller flytter dig lidt rundt under samtalen.

Center Stage har vi tidligere set på iPad Mini og iPad Pro, hvor det virker ret godt. Læs anmeldelsen af iPad Mini her.

Fingeraftrykscensoren sidder angiveligt i en knap på toppen. Der forventes en skærm på 10,9 tommer.

Holder rygterne stik vil farvemulighederne blive Space Gray, Silver Green, Rose Gold og Sky Blue.

Der tales desuden om en ny entry-level MacBook Pro samt en Mac Mini med M1 Pro og M1 Pro Max chipsets. Nye versioner af iOS-systemet ser nok også dagens lys.

MereMobil.dk dækker eventen.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Apple vil fortsætte med Lightning-stikket på iPhone, forlyder det. Ifølge Macrumors ligger et skifte til industristandarden ikke lige rundt om hjørnet.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram