Dette forventer vi af Apples ”Peek Performance”-event

Apple har inviteret til stort event i aften, hvor det ventes, at de præsentere nye produkter. Se hvad det ventes Apple har i støbeskeen og hvordan du følger med live.

Apple Peek Performance event forår 2022
Apple har inviteret til stor event tirsdag den 8. marts 2022 (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Apple har sendt invitationerne ud til deres første event i 2022. Eventen har fået titlen ”Peek Performance”.

Det er i skrivende stund uvist, hvad titlen dækker over, men det ventes, at vi vil se en række interessante hardware-produkter blive annonceret.

Du kan se med på Apples YouTube-kanal, Apple TV-appen og via Apples officielle hjemmeside. Livestreamen fra Apples marts-event kan du også se herunder.

LIVE: Her kan du se Apple Peek Performance event

Apple har ikke selv afsløret, hvad de præsenterer. Men rygtebørsen har en række gode forslag. Læs herunder, hvad der forventes afsløres for offentligheden i aften.

iPhone SE 5G (iPhone SE 2022)

Det ventes, at Apple vil annoncere den tredje generation af iPhone SE i aften. Telefonen skulle angiveligt have samme design, som iPhone SE (2020). der er forgængeren.

Mens designet ikke er opgraderet, selvom der har været rygter om det ville – så er indmaden opgraderet.

Den nye iPhone SE vil nemlig komme med 5G (mmWave og sub-6Ghz), A15 Bionic chip og forbedret kamera. Det er i hvert fald det, der ventes at være en del af specifikationerne.

Navnet på den nye iPhone er uvist. Men nogle af de navne, der måske bliver en realitet, er iPhone SE (2022) eller iPhone SE 5G. 

Techreporter Mark Gurman fra Bloomberg mener, at iPhone SE 5G vil have en startpris på 399 dollars. Det er I skrivende stund uvist om den nuværende iPhone SE (2020) udgår fra Apples officielle sortiment eller den fortsætter i sortimentet, så der er endnu større valgmuligheder indenfor prissætningen.

Apple er først klar med en foldbar i 2025?

Analytikeren Ming-Chi Kuo forventer, at den kommende iPhone SE vil blive solgt i 25 til 30 millioner eksemplarer i løbet af 2022. 

iPhone SE ventes at komme i hukommelsesvarianterne 64, 128 og 256 GB intern hukommelse, samt i farverne White, Black og Red. 

iPad Air (5. generation)

Apple er klar med en ny opdateret version af iPad Air, hvilket bringer den op på 5. generation. Den nuværende model har været på markedet siden 2020. 

Den kommende model, som vil være 5. generation, vil få A15 Bionic chip, 5G, fire højttalere i stedet for to og Center Stage understøttelse. Ifølge rygterne vil den også få iPhone 13’s ultravidvinkel og hovedkamera setup.

Mac Mini med M1 Pro – måske Max

Der har længe været rygter om, at Apple arbejdede på en ny Mac Mini, men indtil videre er der intet set endnu.

Apple har registreret tre Mac-enheder med Eurasian Economic Commission, det kan være tegn på en ny Mac Mini med M1 Pro chip er på vej – måske endda M1 Max.

Det vil være den første ikke-MacBook Pro-model, som tilbyder den seneste chip fra Apple Silicon.

Apple lancerer måske nye Macs af to omgange

Apple M2 klar i MacBook Pro 13-tommer eller MacBook Air

Rygterne har svirret meget om, at Apple har arbejdet på et M2-chipset. 

Apple M2-chip spottet før lancering

Rygterne florerer om, at Apple formentlig vil fremvise en 13 tommer MacBook Pro med en M2-chip. En MacBook Pro, som kommer uden ”touch-bar”, ingen miniLED display eller ProMotion.

Apple ventes også, at afsløre det nye design på MacBook Air i år og det ventes også, at den/de vil komme med M2-chip. Om vi får MacBook Air til årets første event er uvist. 

Wildcards…

Der tales også om, at iPhone 13 kommer i nye farvevarianter.

MereMobil.dk dækker eventen i aften og holder dig opdateret med de seneste nyheder. Hvis du ikke du vil læse med i aften, så tilmed dig vores nyhedsbrev, hvor vi onsdag udsender et overblik.

Mere til historien

Det ventes i øvrigt ikke, at den nye iPhone SE får MagSafe. Men vi er meget klogere i aften.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram