Apple lancerer måske nye Macs af to omgange

Skiftet til egenproducerede chips har været en succes for Apple. Det momentum vil de bygge videre på med lanceringen hele 7 nye Macs i 2022.

Adobe Premiere Pro M1-beta
Adobe Premiere Pro findes i en native M1-version (Foto: Adobe)

I sit seneste nyhedsbrev Power On fra Bloomberg, går Mark Gurman i detaljer med hvad han forventer skal drive syv nye Mac-computere.

Gurman mener, at der bliver tale om sidste års M1 Pro og M1 Max-chips, en ny M2 chip og sidst men bestemt ikke mindst en hårdt pumpet version af M1 Max.

M2 chippen vil med stor sandsynlighed blive hurtigere end M1, men stadig med 8 processorkerner. Grafikdelen kan dog få et nøk op fra 7 eller 8 kerner til 9 eller 10.

De nye væsentligt kraftigere versioner af M1 Max, vil få kræfter der svarer til to eller fire M1 Max chips. Vi snakker altså en kraftkarl med 20 processorkerner og 64 grafikkerner eller 40 processorkerner og 128 grafikkerner.  

Udover hvilke processorer vi kan forvente at se, kommer han også ind på hvilke computere Apple har klar til os. Og det er noget af et lineup, vi kan se frem til.

LÆS OGSÅ: Snart slut med Intelbaserede Macs - her er en status

Nye Mac-computere

  • Ny Mac Mini med M1 Pro chip
  • Ny Mac Mini med M2 chip
  • MacBook Air i et nyt design med M2 chip
  • 13 tommer MacBook Pro med M2 chip
  • 24 tommer iMac med M2 chip
  • En større iMac Pro med mulighed for enten M1 Pro eller Max chip
  • En Mac Pro med den nye super chip, med kræfter der svarer 2 eller 4 M1 Max chips

Vi kan forvente de første lanceringer ved det rygtede Apple event den 8. marts 2022, hvor det sandsynligvis er MacBook Pro og Mac Mini, der bliver vist frem.

Men det stopper ikke der. Gurman fortæller videre at han har fået at vide at Apple gør klar til endnu et event i maj eller juni. Hvilket giver god mening, da Apple så kan nå at fremvise deres nye super chip i Mac Pro, inden deres udviklerkonference WWDC, der typisk afholdes i den første eller anden uge i juni.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Ved det rygtede Apple event den 8. marts, forventer vi udover nye Mac-computere også at se en opdateret iPhone SE og iPad Air.  

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram