Apple lancerer måske nye Macs af to omgange

Skiftet til egenproducerede chips har været en succes for Apple. Det momentum vil de bygge videre på med lanceringen hele 7 nye Macs i 2022.

Adobe Premiere Pro M1-beta
Adobe Premiere Pro findes i en native M1-version (Foto: Adobe)

I sit seneste nyhedsbrev Power On fra Bloomberg, går Mark Gurman i detaljer med hvad han forventer skal drive syv nye Mac-computere.

Gurman mener, at der bliver tale om sidste års M1 Pro og M1 Max-chips, en ny M2 chip og sidst men bestemt ikke mindst en hårdt pumpet version af M1 Max.

M2 chippen vil med stor sandsynlighed blive hurtigere end M1, men stadig med 8 processorkerner. Grafikdelen kan dog få et nøk op fra 7 eller 8 kerner til 9 eller 10.

De nye væsentligt kraftigere versioner af M1 Max, vil få kræfter der svarer til to eller fire M1 Max chips. Vi snakker altså en kraftkarl med 20 processorkerner og 64 grafikkerner eller 40 processorkerner og 128 grafikkerner.  

Udover hvilke processorer vi kan forvente at se, kommer han også ind på hvilke computere Apple har klar til os. Og det er noget af et lineup, vi kan se frem til.

LÆS OGSÅ: Snart slut med Intelbaserede Macs – her er en status

Nye Mac-computere

  • Ny Mac Mini med M1 Pro chip
  • Ny Mac Mini med M2 chip
  • MacBook Air i et nyt design med M2 chip
  • 13 tommer MacBook Pro med M2 chip
  • 24 tommer iMac med M2 chip
  • En større iMac Pro med mulighed for enten M1 Pro eller Max chip
  • En Mac Pro med den nye super chip, med kræfter der svarer 2 eller 4 M1 Max chips

Vi kan forvente de første lanceringer ved det rygtede Apple event den 8. marts 2022, hvor det sandsynligvis er MacBook Pro og Mac Mini, der bliver vist frem.

Men det stopper ikke der. Gurman fortæller videre at han har fået at vide at Apple gør klar til endnu et event i maj eller juni. Hvilket giver god mening, da Apple så kan nå at fremvise deres nye super chip i Mac Pro, inden deres udviklerkonference WWDC, der typisk afholdes i den første eller anden uge i juni.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Ved det rygtede Apple event den 8. marts, forventer vi udover nye Mac-computere også at se en opdateret iPhone SE og iPad Air.  

ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram