Ny iPhone SE får måske ikke MagSafe

Apple ventes snart at præsentere en ny iPhone SE, men man skal ikke forvente, at den understøtter MagSafe opladeteknologien.

iPhone 12 Pro med MagSaf
iPhone 12 Pro med MagSafe, som altså er den teknologi, at det ikke ventes den kommende iPhone SE (2022) vil understøtte (Foto: Aaron Zollo / Zollotech)

Forventningerne er store til den næste iPhone SE fra Apple, som ventes at komme dette forår. Rygterne svirrer netop nu om en præsentation allerede tirsdag den 8. marts 2022.

RYGTE: Ny iPhone SE kommer i marts

Holder rygterne stik, betyder det, at om cirka en måned så præsenteres den nye generation af iPhone SE. De to foregående modeller er kommet i henholdsvis 2016 og 2020. 

Dette års model ventes at komme med 5G og den nyeste A15-chip, der også er i Apples iPhone 13-serie.

Du skal dog ikke forvente, at den nye iPhone SE (2022) vil understøtte Apples MagSafe opladeteknologi. Denne blev ellers genoplivet i 2020 i forbindelse med lanceringen af iPhone 12-serien.

Det betyder dog ikke, at den slet ikke understøtter trådløs opladning. For det gør den, blot ikke med MagSafe-magneterne.

Apple skulle angiveligt være startet produktionen af bade iPhone SE (2022) og iPad Air.

Tidligere gik rygterne på, at eventen ville blive afholdt enten i marts eller april, men de nyeste rygter mener altså at datoen bliver 8. marts. Vi afventer Apple melder noget officielt ud.

Mere til historien

Ifølge J.P. Morgan analytikere har iPhone SE (2022) potentialet til at tiltrække mere end én milliard Android-brugere. Det skulle særligt være 5G-understøttelsen, der angiveligt skulle være det, som vil tiltale dem. Det skriver MacRumors.

Læs også:
To billigere alternativer til MagSafe-opladeren fra Apple

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram