Ny iPhone SE får måske ikke MagSafe

Apple ventes snart at præsentere en ny iPhone SE, men man skal ikke forvente, at den understøtter MagSafe opladeteknologien.

iPhone 12 Pro med MagSaf
iPhone 12 Pro med MagSafe, som altså er den teknologi, at det ikke ventes den kommende iPhone SE (2022) vil understøtte (Foto: Aaron Zollo / Zollotech)

Forventningerne er store til den næste iPhone SE fra Apple, som ventes at komme dette forår. Rygterne svirrer netop nu om en præsentation allerede tirsdag den 8. marts 2022.

RYGTE: Ny iPhone SE kommer i marts

Holder rygterne stik, betyder det, at om cirka en måned så præsenteres den nye generation af iPhone SE. De to foregående modeller er kommet i henholdsvis 2016 og 2020. 

Dette års model ventes at komme med 5G og den nyeste A15-chip, der også er i Apples iPhone 13-serie.

Du skal dog ikke forvente, at den nye iPhone SE (2022) vil understøtte Apples MagSafe opladeteknologi. Denne blev ellers genoplivet i 2020 i forbindelse med lanceringen af iPhone 12-serien.

Det betyder dog ikke, at den slet ikke understøtter trådløs opladning. For det gør den, blot ikke med MagSafe-magneterne.

Apple skulle angiveligt være startet produktionen af bade iPhone SE (2022) og iPad Air.

Tidligere gik rygterne på, at eventen ville blive afholdt enten i marts eller april, men de nyeste rygter mener altså at datoen bliver 8. marts. Vi afventer Apple melder noget officielt ud.

Mere til historien

Ifølge J.P. Morgan analytikere har iPhone SE (2022) potentialet til at tiltrække mere end én milliard Android-brugere. Det skulle særligt være 5G-understøttelsen, der angiveligt skulle være det, som vil tiltale dem. Det skriver MacRumors.

Læs også:
To billigere alternativer til MagSafe-opladeren fra Apple

Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Lille opdatering til din iPhone

Nu kan din iPhone og iPad opdateres.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram