Ny iPhone SE får måske ikke MagSafe

Apple ventes snart at præsentere en ny iPhone SE, men man skal ikke forvente, at den understøtter MagSafe opladeteknologien.

iPhone 12 Pro med MagSaf
iPhone 12 Pro med MagSafe, som altså er den teknologi, at det ikke ventes den kommende iPhone SE (2022) vil understøtte (Foto: Aaron Zollo / Zollotech)

Forventningerne er store til den næste iPhone SE fra Apple, som ventes at komme dette forår. Rygterne svirrer netop nu om en præsentation allerede tirsdag den 8. marts 2022.

RYGTE: Ny iPhone SE kommer i marts

Holder rygterne stik, betyder det, at om cirka en måned så præsenteres den nye generation af iPhone SE. De to foregående modeller er kommet i henholdsvis 2016 og 2020. 

Dette års model ventes at komme med 5G og den nyeste A15-chip, der også er i Apples iPhone 13-serie.

Du skal dog ikke forvente, at den nye iPhone SE (2022) vil understøtte Apples MagSafe opladeteknologi. Denne blev ellers genoplivet i 2020 i forbindelse med lanceringen af iPhone 12-serien.

Det betyder dog ikke, at den slet ikke understøtter trådløs opladning. For det gør den, blot ikke med MagSafe-magneterne.

Apple skulle angiveligt være startet produktionen af bade iPhone SE (2022) og iPad Air.

Tidligere gik rygterne på, at eventen ville blive afholdt enten i marts eller april, men de nyeste rygter mener altså at datoen bliver 8. marts. Vi afventer Apple melder noget officielt ud.

Mere til historien

Ifølge J.P. Morgan analytikere har iPhone SE (2022) potentialet til at tiltrække mere end én milliard Android-brugere. Det skulle særligt være 5G-understøttelsen, der angiveligt skulle være det, som vil tiltale dem. Det skriver MacRumors.

Læs også:
To billigere alternativer til MagSafe-opladeren fra Apple

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram