Qualcomm præsenterer Snapdragon 898 snart

Hvis rygterne holder stik, så ventes det at Qualcomm inden måneden er omme har præsenteret den nye ”topmodel” indenfor mobilprocessorer. 

Qualcomm Snapdragon
Qualcomm Snapdragon kommer snart i en ny version

Qualcomm har endnu ikke bekræftet det, men rygterne svirrer om, at de vil præsentere den processor, som vi vil finde i næste års flagskibe på mobilmarkedet.

Qualcomm har dog tilføjet på deres hjemmeside, at de afholder Tech Summit-event fra den 30. november og indtil den 2. december i år.

Eftersom sådanne konferencer oftest starter med keynotes på den første dag, så vil Snapdragon 898 formentlig blive præsenteret den 30. november. Det er dog ikke bekræftet i skrivende stund. 

Men rygtebørsen forventer altså, at vi her får annonceret Snapdragon 898. Uanset hvad så forventes det at den annonceres i perioden 30. november til 2. december 2021.

Der har allerede svirret rygter om, at processoren vil være at finde i en ny topmodel fra Motorola og Xiaomi. Det er i skrivende stund uvist, hvilken af disse, der lanceres først. Eller om det bliver en hel tredje model.

Intel vil overhale chip-konkurrenterne – samarbejder med Qualcomm

Processoren hedder netop nu Qualcomm SM8450. Det forventes den kommer med en AMR Cortex-X2 CPU-kerne med 3.0 GHz, samt tre Cortex-A710 baserede mellemkerner på 2.5 GHz og fire effektive Cortex-A510 afledende kerner på 1.79 GHz. Det skriver Techradar.

GPU'en er en Adreno 730 og modemmet er et X65 5G modem, som har en teoretisk maksimum download på 10 Gbit/s. 

Mere til historien

Efter Apple præsenterede deres M1-chip, så meldte Qualcomm ud, at de kunne overgå Apples nye chip, som er i de nyeste MacBooks. I øvrigt har Qualcomm også rost Apples nyeste chip.

Qualcomm har annonceret processoren Snapdragon 782G

I stilhed har Qualcomm netop præsenteret processoren Snapdragon 782G, som er efterfølgeren til Snapdragon 778G+.

(mere…)
Disse bekræfter mobiler med Snapdragon 8 Gen 2 processor

Motorola, Xiaomi og flere andre Android-producenter bekræfter kommende flagskibstelefoner med Snapdragon 8 Gen 2 processoren.

(mere…)
Dette kan du forvente af Android-topmodeller i 2023

Qualcomm har afsløret detaljer om næste generation af Snapdragon 9-processoren, hvilket indikerer hvad næste års topmodeller vil byde på.

(mere…)
Qualcomm: Samsung Galaxy S23-serien får kun Snapdragon-processor

Exynos-processoren droppes måske på S23-serien.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 2 afsløres senere på året

Qualcomm har bekræftet datoerne for Snapdragon Tech Summit i år, hvor det forventes processoren Snapdragon 8 Gen 2 præsenteres.

(mere…)
Qualcomm klar med nye Snapdragon 8+ Gen 1

Snapdragon 8+ Gen 1 og Snapdragon 7 Gen 1 er to nye processorer fra Qualcomm til henholdsvis high-end og midrange.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram