Qualcomm præsenterer Snapdragon 898 snart

3

Hvis rygterne holder stik, så ventes det at Qualcomm inden måneden er omme har præsenteret den nye ”topmodel” indenfor mobilprocessorer. 

Qualcomm Snapdragon
Qualcomm Snapdragon kommer snart i en ny version

Qualcomm har endnu ikke bekræftet det, men rygterne svirrer om, at de vil præsentere den processor, som vi vil finde i næste års flagskibe på mobilmarkedet.

Qualcomm har dog tilføjet på deres hjemmeside, at de afholder Tech Summit-event fra den 30. november og indtil den 2. december i år.

Eftersom sådanne konferencer oftest starter med keynotes på den første dag, så vil Snapdragon 898 formentlig blive præsenteret den 30. november. Det er dog ikke bekræftet i skrivende stund. 

Men rygtebørsen forventer altså, at vi her får annonceret Snapdragon 898. Uanset hvad så forventes det at den annonceres i perioden 30. november til 2. december 2021.

Der har allerede svirret rygter om, at processoren vil være at finde i en ny topmodel fra Motorola og Xiaomi. Det er i skrivende stund uvist, hvilken af disse, der lanceres først. Eller om det bliver en hel tredje model.

Intel vil overhale chip-konkurrenterne – samarbejder med Qualcomm

Processoren hedder netop nu Qualcomm SM8450. Det forventes den kommer med en AMR Cortex-X2 CPU-kerne med 3.0 GHz, samt tre Cortex-A710 baserede mellemkerner på 2.5 GHz og fire effektive Cortex-A510 afledende kerner på 1.79 GHz. Det skriver Techradar.

GPU’en er en Adreno 730 og modemmet er et X65 5G modem, som har en teoretisk maksimum download på 10 Gbit/s. 

Mere til historien

Efter Apple præsenterede deres M1-chip, så meldte Qualcomm ud, at de kunne overgå Apples nye chip, som er i de nyeste MacBooks. I øvrigt har Qualcomm også rost Apples nyeste chip.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer