Arbejder Apple på et styresystem til smarthome?

Apple har sendt en del smarthome-produkter på markedet. Nu svirrer rygterne om, at Apple vil udvikle et særligt styresystem til disse.

Apple HomePod mini (Foto: Apple)
Apple HomePod mini er et af de produkter, som er et smarthome produkt. Det ventes Apple vil komme med flere fremadrettet. (Foto: Apple)

Apple har forskellige smart enheder på markedet, der hører under ”smarthome-kategorien”. Eftersom der løbende kommer flere og flere smarthome-produkter til i sortimentet, så kan behovet for et styresystem også komme.

Rygterne omkring dette er startet fordi, at MacRumors har spottet et stillingsopslag på Apples hjemmeside. Her fremgik det at Apple udvikler et operativsystem til smarthome-enheder, der vil få navnet homeOS. 

Apple HomePod halter efter

Stillingsannoncen har været offentliggjort siden 11. oktober, men er altså først fornylig spottet.

Siden nyheden kom ud, har Apple fjernet alle referencer til homeOS. I stedet forlød det Apple søgte en softwareingeniør til deres Musik-team. Det skriver Pocketnow.

-"Du kommer til at arbejde med systemingeniører på tværs af Apples platforme, samt lære de indre funktioner i iOS, watchOS, tvOS og homeOS og optimere din kode til ydeevne på måder, som kun Apple kan. Kom og deltag i vores team og gøre en reel forskel for musikelskere over hele verden,” lød det i det redigerede jobopslag.

Robotstøvsugeren rydder vejen for det intelligente hjem

Det er ikke første gang, at ordet homeOS er spottet på Apples hjemmeside. Også i juni var der et jobopslag, hvor ordet ”homeOS” indgik. Men heller ikke på det tidspunkt blev der afsløret nogle detaljer omkring det.

Det er også fortsat uvist, om vi skal forvente et nyt styresystem fra Apple til smarthome-produkter eller hvordan.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Interessen for smarthome-produkter steg under nedlukningerne i forbindelse med coronapandemien. Men det forventes, at den vil stige langt mere fremadrettet. Ifølge Netatmo, så ventes det, at der om 10 år vil være smarthome-teknologi i knapt 9 ud af 10 danske hjem.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
33 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram