Samsung afholder Unpacked-event – Galaxy S21 FE på vej?

Samsung har sendt invitationerne ud til en kommende event. Rygterne svirrer om Samsung Galaxy S21 FE.

Samsung afholder Unpacked event 20. oktober 2021 (Kilde: Samsung)
Samsung afholder Unpacked event 20. oktober 2021 (Kilde: Samsung)

Samsung har inviteret til endnu en Unpacked-event, men uden yderligere oplysninger om, hvad vi kan forvente af eventen.

Rygterne svirrer om, at det måske vil være her de afslører Galaxy S21 FE.

Samsung Galaxy S21 FE har været i rygterne siden august, hvor mange havde forventet den kom. Lanceringen skulle dog angiveligt være udskudt grundet den globale mangel på chips.

Smartphone-markedet i vækst trods chipmangel

Ifølge rygterne vil Galaxy S21 FE komme med 6,4 tommer skærm, der har 120 Hz opdateringshastighed, triple-kamera, Qualcomm Snapdragon 888 processor og et 4.500 mAh batteri. 

Forgængeren Samsung Galaxy S20 FE har, efter salgshitlisterne fra teleselskaberne at dømme, været en fornuftig succes for Samsung. Telefonen koster lige nu omkring 3.000 kroner.

Måske er det bare apps

Ud fra invitationen at dømme, er der også nogen, som mener, eventen vil omhandle apps. Det er derfor spændende at se, hvad der helt præcist sker på den front. Om der kommer en ny telefon eller måske blot er nye farver af eksisterende modeller. 

Du kan se invitationen på billedet her i artiklen og selv bedømme, hvad du tror, at Samsung vil præsentere. Skriv gerne i kommentarfeltet.

Selve eventen afholdes onsdag den 20. oktober 2021 klokken 16.00 dansk tid. Eventen kan ses på Samsungs YouTube-kanal, hvor der livestreames.

Chipmangel rammer alt fra smart-lyspærer til biler

Galaxy S20 FE vs. Galaxy S20

Mere til historien

Det ser ud til, at uge 42 kan blive en stor lanceringsuge, da Apple også afholder event, hvilket formentlig handler om nye Mac-computere. OnePlus lancerer også telefonen OnePlus 9RT, men den er formentlig ikke til det danske marked. Og så har Google deres Pixel 6-event.

Læs også:
Samsung Galaxy S21 FE 5G lækket i flere farver

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram