Samsung Galaxy S21 FE 5G lækket i flere farver

Fire forskellige farver ses på et officielt pressefoto. Samsung Galaxy S21 FE 5G virker allerede nu interessant.

Samsung Galaxy S21 FE 5G er afsløret på det, som ligner et officielt pressefoto (Foto: Androidheadlines)
Samsung Galaxy S21 FE 5G er afsløret på det, som ligner et officielt pressefoto (Foto: Androidheadlines)

Der har tidligere været lækket billeder af den kommende Galaxy S21 FE 5G fra Samsung. Og nu er et billede, der ligner et officielt foto afsløret. Her ses telefonen i flere farver.

Samsung Galaxy S21 FE – det ved vi om den

På billedet ses den i fire forskellige farver som umiddelbart er gray, light green, light violet og white. Derved kan det altså være, at telefonen ikke kommer i en sort variant denne gang. Det skriver Androidheadlines.

Designmæssigt minder den meget om Galaxy S21, hvilket var forventet, da de jo er i samme serie. Dog er der ændringer. Galaxy S21 FE 5G får umiddelbart ikke et ligeså stort kamerabump, som tilfældet er for resten af Galaxy S21-familien – og så er telefon og kamerabump samme farve.

Bagsiden på telefonen ventes desuden at være i polycarbonate, hvilket Galaxy S21 også har.

Galaxy S21 FE 5G har været spottet tidligere på Geekbench og ud fra det at dømme, så ventes den at komme med følgende specifikationer:

  • 6 GB RAM / 8 GB RAM
  • Snapdragon 888 processoren fra Qualcomm (måske Exynos chip på nogle markeder)
  • 32 megapixels frontkamera
  • 6.41 tommer skærm med FullHD+ opløsning

Derudover vil Galaxy S21 FE formentlig komme i varianter med 128 GB og 256 GB intern hukommelse og have et batteri på 4.500 mAh. Den vil desuden, ifølge FCC, understøtte 45 watt opladning. Det skriver GSMArena.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 | dén du skal købe

Det er uvist, hvornår telefonen kommer i handlen, men de seneste rygter fra et sydkoreansk medie forlyder, at den vil blive lanceret i oktober. 

Galaxy S20 FE vs. Galaxy S20

Mere til historien

Det tyder altså på, at Galaxy S21 FE 5G kommer med 45 watt hurtigopladning. Dermed kan det være, at FE'eren er et bedre køb end den almindelige Galaxy S21. Dog kendes prisen på Galaxy S21 FE 5G endnu ikke, men du kan se de dagsaktuelle priser for Galaxy S21 på Pricerunner.dk.

Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram