Samsung Galaxy S21 FE 5G lækket i flere farver

2

Fire forskellige farver ses på et officielt pressefoto. Samsung Galaxy S21 FE 5G virker allerede nu interessant.

Samsung Galaxy S21 FE 5G er afsløret på det, som ligner et officielt pressefoto (Foto: Androidheadlines)
Samsung Galaxy S21 FE 5G er afsløret på det, som ligner et officielt pressefoto (Foto: Androidheadlines)

Der har tidligere været lækket billeder af den kommende Galaxy S21 FE 5G fra Samsung. Og nu er et billede, der ligner et officielt foto afsløret. Her ses telefonen i flere farver.

Samsung Galaxy S21 FE – det ved vi om den

På billedet ses den i fire forskellige farver som umiddelbart er gray, light green, light violet og white. Derved kan det altså være, at telefonen ikke kommer i en sort variant denne gang. Det skriver Androidheadlines.

Designmæssigt minder den meget om Galaxy S21, hvilket var forventet, da de jo er i samme serie. Dog er der ændringer. Galaxy S21 FE 5G får umiddelbart ikke et ligeså stort kamerabump, som tilfældet er for resten af Galaxy S21-familien – og så er telefon og kamerabump samme farve.

Bagsiden på telefonen ventes desuden at være i polycarbonate, hvilket Galaxy S21 også har.

Galaxy S21 FE 5G har været spottet tidligere på Geekbench og ud fra det at dømme, så ventes den at komme med følgende specifikationer:

  • 6 GB RAM / 8 GB RAM
  • Snapdragon 888 processoren fra Qualcomm (måske Exynos chip på nogle markeder)
  • 32 megapixels frontkamera
  • 6.41 tommer skærm med FullHD+ opløsning

Derudover vil Galaxy S21 FE formentlig komme i varianter med 128 GB og 256 GB intern hukommelse og have et batteri på 4.500 mAh. Den vil desuden, ifølge FCC, understøtte 45 watt opladning. Det skriver GSMArena.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 | dén du skal købe

Det er uvist, hvornår telefonen kommer i handlen, men de seneste rygter fra et sydkoreansk medie forlyder, at den vil blive lanceret i oktober. 

Galaxy S20 FE vs. Galaxy S20

Mere til historien

Det tyder altså på, at Galaxy S21 FE 5G kommer med 45 watt hurtigopladning. Dermed kan det være, at FE’eren er et bedre køb end den almindelige Galaxy S21. Dog kendes prisen på Galaxy S21 FE 5G endnu ikke, men du kan se de dagsaktuelle priser for Galaxy S21 på Pricerunner.dk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer