Samsung Galaxy S21 FE – det ved vi om den

Rygterne svirrer om den kommende Samsung Galaxy S21 FE. Vi samler her op på de mange rygter.

Samsung Galaxy S20 FE (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S20 FE kom i en række farver, det er uvist om Galaxy S21 FE også vil komme i så mange forskellige farver (Foto: Samsung)

Samsung præsenterede sidste år et nyt medlem til deres Galaxy S20 familie. Navnet var Galaxy S20 FE (”Fan Edition”). Det tyder nu på, at vi i år får en Galaxy S21 FE. Det er dog ikke bekræftet fra Samsung for nuværende. Dog har der kortvarigt været en model med det navn, som var nævnt på Samsung officielle hjemmeside. Det har Android Authority tidligere skrevet.

Hvad er Samsung Galaxy S20 FE?

Der er dog en ting, som måske kan spænde lidt ben for Samsung. Det er nemlig, at de mange modeller gør, at forskellene ikke er så store. Der er mange ligheder på specifikationerne på den almindelige Galaxy S202 og Galaxy S20 FE.

@OnLeaks har også hjulpet godt på vej med lækkede oplysninger om Galaxy S21 FE. Derfor har vi også en idé om, hvordan den endelige enhed vil se ud. Vi skal angiveligt forvente et design, som minder meget om Galaxy S21. De fysiske mål er dog større end Galaxy S21. Det ventes nemlig, at Galaxy S21 FE får følgende mål: 155,7 x 74,5 x 7,9 mm. Det vil betyde den har en fysisk størrelse mellem Galaxy S21 og Galaxy S21+.

Evan Blass aka @EvLeaks har afsløret et billede af Galaxy S21 FE på Twitter. Ud fra det at dømme, så ser det ud til at den kommer i mere "dæmpede" farver end Galaxy S20 FE gjorde.

Specifikationsmæssigt ventes det, at Galaxy S21 FE kommer med et batteri på 4.500 mAh og en Qualcomm Snapdragon 888 processor. 

Arbejder Samsung på en ny Galaxy S21'er?

Galaxy S21 FE tidligere været på Samsungs roadmap, hvor det altså ventes at være den 19. august 2021, som er dagen for lanceringen. Holder det stik, er det lidt tidligere end tilfældet var sidste år med Galaxy S20 FE, da den først blev præsenteret den 23. september 2020.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når der er nogle officielle udmeldinger fra Samsung.

Forskelle på Galaxy S20 og Galaxy S20 SE

Mere til historien

Samsung lancerede i april måned en ny Galaxy Book-serie, som du kan læse mere om her.

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Macbook Air med M3-chip på vej 

RYGTE: Apple arbejder angiveligt på en M3-baseret MacBook Air. 

(mere…)
Google arbejder på AirTag-konkurrent

RYGTE: En AirTag-konkurrent er på vej fra Google. Den præsenteres måske ved Google I/O i maj måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram