Samsung lancerer ny Galaxy Book-serie

En ny Galaxy Book-serie er præsenteret. Priserne er ret fornuftige. Se specifikationerne her.

Galaxy Book Pro 360 (Foto: Samsung)
Galaxy Book Pro 360 (Foto: Samsung)

Samsung beskriver selv Galaxy Book som en kombination af kræfterne fra en PC med det mobile DNA fra smartphonen

Den nye Galaxy Book kommer med forskellige specifikationer, alt efter hvilken en der er tale om. Der er nemlig hele tre nye modeller klar. Samsung Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Pro 360.

Alle modeller kommer med Intels 11. generations-processer og et kompakt design, som gør den nem, at have med på farten. På grafikdelen ser vi Intel Iris X.

Alle Galaxy modeller er ligeledes bygget med AKG-højtalere og Dolby Atmos. Hele serien er også udstyret med et Pro Keyboard, som skulle være mere stille end tidligere. Under tastaturet finder vi også en 23 procent større TouchPad.

Specifikationer: Galaxy Book

Specifikationer på de nye Galaxy Books (Foto: Samsung)

Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360

Specifikationer på de nye Galaxy Books (Foto: Samsung)

Galaxy Book Pro på 13 tommer har en vægt på 890 gram. Til sammenlinig så vejer en MacBook Air 1,34 kilo, så der er en del forskel at spotte der. Den har samtidig en tykkelse på 11,2 mm.

Samsung har valgt at proppe 4G og 5G i Pro 360, så den er perfekt at have med på farten. Den kommer ligeledes med Wi-Fi 6E.

Der bliver også overrasket med en SUPER AMOLED-skærm på de Galaxy Book Pro 360-modeller, der både kommer i 13 og 15 tommer. Det skulle være første gang nogensinde at Samsung bruger SUPER AMOLED på en computer.

TEST: Samsung Galaxy A52 5G test | klar til fremtiden

Den nye skærm er også SGS Eye godkendt, så den producerer op til 70 procent mindre blåt lys. Color Engine justerer farvedybden, alt efter hvad opgave du sidder og arbejder med.

Der er ikke nævnt noget timetal eller mængden på kapacitet, men det skønnes af Samsung, at det ville kunne holde en hel del. Hvis man skulle løbe tør for strøm, så kan opladeren på 65 watt hurtigt lade den op igen.

Galaxy Book Pro 360 kommer ligeledes med en opgraderet S Pen, der er 2,2 gange tykkere end tidligere. Angiveligt har den en meget bedre tegne- og skriveoplevelse.

Specifikationer på de nye Galaxy Books (Foto: Samsung)
Galaxy Book Pro (Foto: Samsung)
Galaxy Book Pro (Foto: Samsung)

Priser og tilgængelighed

Priserne på den almindelig Galaxy Book, starter fra 4.999 kroner, hvor man her får en i3-processor. Den kan konfigureres op til i7-processor med 16 GB RAM. Her er prisen 7.999 kroner.

Galaxy Book Pro starter fra i5-processor med 8 GB RAM. Den kan for øjeblikket købes færdig konfigureret til 8.999 kroner. Vil du have Galaxy Book Pro 360 koster den billigste 9.499 kroner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Samsungs SmartThings Find kommer også til de nye Galaxy Books. Det lader til at Samsung virkelig vil konkurrere mod Apple.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram